The Summer Språk og Law Institute er en intensiv fire ukers trening erfaring utelukkende for utenlandske juridiske fagfolk og studenter. Instituttet er utformet for å:

  • Introdusere studentene til praksis og studiet av loven i USA;
  • Gi studentene en praktisk innføring i amerikansk juridisk forskning og analyse; og
  • Forbedre elevenes engelskkunnskaper gjennom en integrert engelsk juridisk sett programmet.

Utført daglig ved School of Law, som ligger på den naturskjønne urban campus av Case Western Reserve University i det kulturelle sentrum av Cleveland University Circle, er instituttet et avansert program ment å utvide og polish utenlandske studenters allerede sterke engelske kommunikasjonsevner mens introdusere dem til amerikansk sedvanerett praksis og forberede dem for de påkjenningene av amerikansk lov skole studien.

Intensiv engelsk språkstudier

Engelsk for juridiske formål er en innovativ, integrert og praktisk program som legger vekt på lesing, analyse, forskning, skriving og forståelse ferdigheter som er nødvendige for å delta i juridisk diskurs. Forelesningsrekken, advokat diskusjon økter og Case Western Reserve metoden vil introdusere juridiske fagfolk-enten planlegger å delta på en LL.M. program eller bare utvide generell kunnskap om det amerikanske rettssystemet til praktisering av loven i USA Prospective LL.M., SJD, eller JD studenter utdannet i et fremmed pedagogisk og juridisk system vil bli introdusert til studiet av loven i USA før du deltar sine respektive programmer.

Studentene har rikelig anledning til å praktisere samtale og forståelse ferdigheter, samtidig som de blir kjent med amerikanske klasserom dynamikk, inkludert "sokratiske metode." Utvikle språkkunnskaper i en lov-relatert sammenheng for det spesifikke formål juridiske studier og acclimating til klasserom dynamikk gir elevene et forsprang og tillit til å foreta seg noe amerikanske juridiske studier program og samspill med amerikanske advokater som jurist.

The Summer Språk og Law Institute er åpen for alle utenlandske jurist og enhver internasjonal student. I noen tilfeller vil ferdigstillelse av instituttet være et krav for opptak til Foreign Nyutdannede LL.M. program ved School of Law.

Forberedelse til lov studie

Instruksjon for instituttet omfatter fire uker med kurs, planlagte mandag til torsdag, 9 am til 16:00, og fredag, 9 am til middag (totalt 120 kontakter timer). Alle klasser vil bli holdt i jusstudiet. Fordi vi ønsker elevene å utlede maksimal nytte av sommeren Språk og Law Institute, vil vi forvente studenter til å følge undervisningen på heltid, 30 timer per uke. Mid-session evaluering og fremdriftsrapporter vil bli utstedt, samt en sluttevaluering og Certificate of Completion.

To morgentimer per uke vil fokusere på beredskap for jusstudiet ved å skjerpe språkkunnskaper gjennom innledende studie av grunnleggende første-års lov skolen kurs. Studentene skal øke sin bruk av lov-relatert vokabular og uttrykk. Ettermiddag økter vil innføre materialer og ressurser av loven bibliotek og loven skolen datamaskin fasiliteter. Studentene får uvurderlig erfaring i både tradisjonelle og elektroniske juridisk forskning og analyse.

Fredag ​​ettermiddag har ledig tid for studentene til å bli kjent med Case Western Reserve University campus og de mange kulturelle attraksjoner i Cleveland, inkludert den verdensberømte Cleveland Orchestra, Cleveland kunstmuseum, Universitetet Circle, og Rock and Roll Hall of Fame og Museum.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurs fra Case Western Reserve University School of Law »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
4 uker
Heltid studier
Pris
2,800 USD
2800 USD
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato