LAWSTUDIES.NO

Sjekk ut 12 På nett {lawstudies-certificate:plural}

Alle som søker å fremme karriereutsikter eller gå inn i et studieprogram, kan finne sine sjanser sterkt forbedret ved å gjennomføre et sertifikatprogram. Disse programmene krever ofte mindre tid å fullføre når de sammenlignes med en bachelor eller mastergrad.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

{lawstudies-certificate:singular} På nett

treff Filter

Megling

Danube University Krems FBG - Department of Law
Campus Deltid 1 semester Kontakt skolen Østerrike Krems an der Donau

Det sertifiserte programmet voldgift

Kurs i sportslov og internasjonal sportslov

E-Learning University of Athens
Nettstudier 19 uker Kontakt skolen Hellas Athens

Idrettsloven studerer begrepet sport, sport og idrettsliv. Den undersøker problemene som oppstår i sportscenen og bestemmer deres juridiske håndteringspraksis.

Sertifikat i cms rettshåndhevelse grunnleggende rekrutt program

Polk State College
Campus Heltid studier September 2019 USA Bartow Lake Wales Lakeland Winter Haven + 2 fler

Læreplan Management System (CMS) Law Enforcement Basic rekrutt Program gir jobbrelatert trening på inngangsplanet til kandidater for rettshåndhevelse offiser posisjoner.

Sertifikat i internasjonal menneskerettighets- og humanitær rett

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 semestre April 2020 Tyskland Frankfurt an der Oder + 1 fler

Kravene til yrkeslivet kan tillate kun kortere studieperioder for å få en doktorgradskvalifikasjon. Vårt postgraduate program inkluderer også muligheten for tildeling av enten et Diploma eller Sertifikat i International Menneskerettigheter og humanitær rett basert på kortere studietimer.

Diplom i internasjonal menneskerettighets og humanitær rett

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Campus Heltid studier Deltid 2 - 4 semestre April 2020 Tyskland Frankfurt an der Oder + 1 fler

I noen profesjonelle situasjoner kan muligheten eller behovet for å gjennomføre en doktorgradsstudie være begrenset til å oppnå LL.M grad. For noen deltakere kan behovet for å engasjere seg i en doktorgradsstudie være begrenset enten for å skaffe seg en bred forståelse av feltet eller å fokusere på det meget spesifikke emnet.

Sertifikat i sikkerhets- og datasikkerhetsloven

Albany Law School
Campus Nettstudier 6 - 12 måneder September 2019 USA Albany

Et nytt all-online sertifikatprogram i Cybersecurity

Pg cert internasjonal handel og handelsrett

University of Essex Online
Nettstudier Heltid studier 8 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Colchester

Vår PG Cert International Trade and Commercial Law selvfølgelig * online kan oppnås som en frittstående kvalifisering eller brukes som et springbrett mot vår fulle LLM. Kurset gir studentene å utforske områder som lov av verdens handelsorganisasjon, internasjonal konkurranserett, og internasjonalt salg av varer.

CertHE Law

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 16 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Hvis du er villig til å prøve universitetsstudier, kan vår Certhe Law course online oppnås som en frittstående kvalifikasjon eller brukes som en stepping stone mot en bachelorgrad.

Besøkende av internasjonalt fagfolk (VIP) Program

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Campus Heltid studier September 2019 USA Honolulu

Hvis du er en yrkesfaglig professor som har en juridisk grad fra utenfor USA, og ønsker å videreføre lovstudiet på en ikke-kreditt, ikke-gradvis basis, inviterer vi deg til å søke på våre VIP-besøkere (Visiting International Professionals) Program. Dette programmet gjør det mulig for deltakerne å lage en fleksibel læreplan som passer deres behov, enten det er spesialisert på et bestemt lovområde eller en rekke juridiske fag.

Miljølovsprogram

University of Hawai‘i at Mānoa, William S. Richardson School of Law
Campus Heltid studier Deltid September 2019 USA Honolulu

Law School's Environmental Law Program (ELP) ble etablert i 1988 i anerkjennelse av de spesielle utfordringene staten Hawaii har for å utvikle en miljømessig bærekraftig økonomi i et unikt øyemiljø.

PGCert Legal Technology - Heltid

The University of Law Postgraduate Programmes
Campus Nettstudier Heltid studier 17 uker September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds London Nottingham + 3 fler

Vår PGCert i juridisk teknologi er tilgjengelig for både juridiske og ikke-juridiske kandidater, og gir deg et innblikk i dette raskt utviklede området. Du vil lære grunnleggende om denne spennende og ofte forstyrrende teknologien i en juridisk sammenheng og reguleringen som blir dannet rundt den.

Paralegal Certificate Program

Paralegal
Campus Nettstudier Deltid 8 måneder September 2019 USA Houston + 1 fler

8-måneders Paralegal sertifikat programmet gir studentene 24 semester timer med juridisk spesialitet kurs og oppfyller eller overgår programvaren krav til anerkjente Paralegal myndigheter og organisasjoner.