Filter
Sertifikat
Studietype: Alle Pacing: Alle

{lawstudies-certificate:plural} i Kriminologi 2020

Et sertifikat er en akademisk pris som ofte forfølges av studenter eller fagfolk som ønsker å være eksperter på et smalt felt. Vitenskapsmenn kan tjene bachelor-, post- eller avansert sertifikat. De fleste programmene kan gjennomføres i et enkelt studieår.

Hva er et sertifikat i straffesett? Det er et studium på universitetsnivå som ser på de ferdighetene som trengs for å forstå emner og begreper knyttet til strafferettslig rett og opprettholde rettferdighet. De fleste sertifikatprogrammer har en liste over obligatoriske og valgfrie kurs for studenter å velge mellom, men hvert universitet kan ha en litt annen liste. Kursene kan omfatte eller være lik kriminelle prosedyrer, grunnleggende om dømmekraft, forståelse av hvite krafts forbrytelser, bevisprinsipper og veiledning til kriminelle forsøk.

Deltakere får ofte imponerende ferdigheter som kan gjøre dem ettertraktede kandidater. For eksempel kan elevene fange sin kommunikasjon, deduktive resonnement og ledelsesevner. Ikke bare kan dette føre til høyere lønn, men ferdighetene kan også gjøre det lettere for fagfolk å krysse deres personlige liv.

Hva koster et sertifikat? Svaret kan avhenge av skolen, programmet, varigheten og til og med plasseringen av skolen. Søkere som ønsker et estimat, må kanskje kontakte universitetene direkte.

Et sertifikat i strafferettslig rett kan føre til en rekke karriere inn og ut av det juridiske feltet. Mange studenter som er eksperter i strafferettslig rettferdighet, fortsetter å bli politimyndigheter, kriminelle forsvarsadvokater, dommere, professorer, anklagere, journalister, advokater, detektiver, kriminelle laboratorieanalytikere, strafferettsforskere eller korrigeringsoffiserer. Nyutdannede kan ha litt forskjellige muligheter basert på deres tidligere arbeids- og utdannelseshistorie.

Uansett hvor du bor, kan du kanskje registrere deg for et sertifikat i straffeprogram. Skoler over hele verden har online og på campus kurs. For å søke, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle i hovedskjemaet.

 

Les mer Minimér

1 Resultater i Kriminologi

Polk State College

Læreplan Management System (CMS) Law Enforcement Basic rekrutt Program gir jobbrelatert trening på inngangsplanet til kandidater for rettshåndhevelse offiser posisjoner. ... [+]

Den Curriculum Management System (CMS) Law Enforcement Basic Recruit Programmet gir jobbrelatert trening på inngangsplanet til kandidater for rettshåndhevelse offiser posisjoner. Læreplanen er foreskrevet av Florida Department of Law Enforcement sin Criminal Justice Standards and Training-kommisjonen, i henhold til Florida vedtekter. Dette programmet krever melde enkeltpersoner til å være fysisk og mentalt sterk, fair-minded, og stadig på vakt.

Ved fullføring av programmet, må studenten bestå Florida State Officer sertifisering eksamen før du mottar foreløpig sertifisering. Denne sertifiseringen er nødvendig for arbeid som rettshåndhevelse offiser i lokale, fylkeskommunale og statlige politiet.... [-]

USA Bartow Wales-sjøen Lakeland Winter Haven  + 1 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk