LAWSTUDIES.NO

Topp På nett {lawstudies-certificate:plural} in Athens om Hellas 2019

Et sertifikatprogram kan hjelpe studenter som ønsker å videreutvikle sin kunnskap gjennom spesialisert opplæring. Disse programmene finnes i en rekke fagområder, og de kan være et godt alternativ for de som ønsker å fullføre et studium innen omtrent ett år.

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

Athen er kjent for å være en av de eldste byene i verden og Hellas. Det er den største i forhold til innbyggertall og størrelse gjør det landets hovedstad og arrangerer en rekke høyere læresteder og universiteter.

På nett {lawstudies-certificate:singular} in Athens i Hellas

treff Filter

Kurs i sportslov og internasjonal sportslov

E-Learning University of Athens
Nettstudier 19 uker Kontakt skolen Hellas Athens

Idrettsloven studerer begrepet sport, sport og idrettsliv. Den undersøker problemene som oppstår i sportscenen og bestemmer deres juridiske håndteringspraksis.