LAWSTUDIES.NO

Se På nett {lawstudies-certificate:plural} i Europa 2019

Fullføring av et sertifikatprogram kan utfylle en eksisterende grad eller videregående opplæring ved å legge til et spesialisert ferdighetssett. Ofte kan dette føre til en forfremmelse, en oppføring på nivå eller inngåelse i et bachelorprogram.

Studenter som forfølge en LLM (Master of Law) tilbringe ett til to år på å studere et bestemt område av loven. Deres avansert trening forbereder dem til å arbeide med spesialisering som internasjonal lov eller skatterett.

I alt er det over 4000 høyere utdanningsinstitusjoner i Europa som tilbyr et bredt utvalg av kurs på bachelor, master og doktorgradsnivå. Med flere og flere av disse organisasjonene som tilbyr engelsk som språk i utdanning i minst noen av sine studieprogrammene, universiteter i Europa er nå av høyere kvalitet enn noen gang før. Universiteter i Europa tilbyr en vennlig velkomst til utenlandske studenter og for å gi et kurs av kunnskap som oppfyller deres yrke behov i dagens globale etterspørselen.

{lawstudies-certificate:singular} i Europa På nett

treff Filter

Megling

Danube University Krems FBG - Department of Law
Campus Deltid 1 semester Kontakt skolen Østerrike Krems an der Donau

Det sertifiserte programmet voldgift

Kurs i sportslov og internasjonal sportslov

E-Learning University of Athens
Nettstudier 19 uker Kontakt skolen Hellas Athens

Idrettsloven studerer begrepet sport, sport og idrettsliv. Den undersøker problemene som oppstår i sportscenen og bestemmer deres juridiske håndteringspraksis.

Sertifikat i internasjonal menneskerettighets- og humanitær rett

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Campus Heltid studier Deltid 1 - 2 semestre April 2020 Tyskland Frankfurt an der Oder + 1 fler

Kravene til yrkeslivet kan tillate kun kortere studieperioder for å få en doktorgradskvalifikasjon. Vårt postgraduate program inkluderer også muligheten for tildeling av enten et Diploma eller Sertifikat i International Menneskerettigheter og humanitær rett basert på kortere studietimer.

Diplom i internasjonal menneskerettighets og humanitær rett

European University Viadrina in Frankfurt (ODER) - Faculty of Law
Campus Heltid studier Deltid 2 - 4 semestre April 2020 Tyskland Frankfurt an der Oder + 1 fler

I noen profesjonelle situasjoner kan muligheten eller behovet for å gjennomføre en doktorgradsstudie være begrenset til å oppnå LL.M grad. For noen deltakere kan behovet for å engasjere seg i en doktorgradsstudie være begrenset enten for å skaffe seg en bred forståelse av feltet eller å fokusere på det meget spesifikke emnet.

Pg cert internasjonal handel og handelsrett

University of Essex Online
Nettstudier Heltid studier 8 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Colchester

Vår PG Cert International Trade and Commercial Law selvfølgelig * online kan oppnås som en frittstående kvalifisering eller brukes som et springbrett mot vår fulle LLM. Kurset gir studentene å utforske områder som lov av verdens handelsorganisasjon, internasjonal konkurranserett, og internasjonalt salg av varer.

CertHE Law

University of Essex Online
Nettstudier Deltid 16 måneder Åpen påmelding Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland UK Online Colchester + 1 fler

Hvis du er villig til å prøve universitetsstudier, kan vår Certhe Law course online oppnås som en frittstående kvalifikasjon eller brukes som en stepping stone mot en bachelorgrad.

PGCert Legal Technology - Heltid

The University of Law Postgraduate Programmes
Campus Nettstudier Heltid studier 17 uker September 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Leeds London Nottingham + 3 fler

Vår PGCert i juridisk teknologi er tilgjengelig for både juridiske og ikke-juridiske kandidater, og gir deg et innblikk i dette raskt utviklede området. Du vil lære grunnleggende om denne spennende og ofte forstyrrende teknologien i en juridisk sammenheng og reguleringen som blir dannet rundt den.