close

Filtre

Se resultater

{lawstudies-sjd:plural} i Tverrfaglig lov 2021

En doktor i juridisk vitenskap, eller SJD, er en avansert juridisk grad du kan studere etter å ha fullført en bachelor eller masterstudium, vanligvis i lov. Denne grad krever mye forskning på nåværende og historisk juridisk praksis. Hva er en SJD i tverrfaglig lov? Dette studiet tar vanligvis fem års forskning og skriving. Sluttmål er en publikasjonskvalitet som du presenterer og forsvare… Les mer

En doktor i juridisk vitenskap, eller SJD, er en avansert juridisk grad du kan studere etter å ha fullført en bachelor eller masterstudium, vanligvis i lov. Denne grad krever mye forskning på nåværende og historisk juridisk praksis.

Hva er en SJD i tverrfaglig lov? Dette studiet tar vanligvis fem års forskning og skriving. Sluttmål er en publikasjonskvalitet som du presenterer og forsvarer til fakultetet med kompetanse i ditt valgte fokus. Som student som driver denne graden, vil du normalt velge en konsentrasjon som for eksempel drift av juridiske institusjoner eller konsekvenslovene har på kultur og samfunn. Mye av tiden din vil bli brukt til å gjøre forskning og lese, med svært lite kurs.

Noen livsferdigheter du kan skaffe deg under dette programmet inkluderer en lang oppmerksomhet, forståelse og kommunikasjon. Når du har lært å fokusere i lange perioder, kan du lettere takle vanskelige problemer. Lese forståelse og kommunikasjon er nyttig for å engasjere samtaler.

Som en høyere grad kan en SJD finansieres med stipend eller fellesskap. Den fulle kostnaden vil avhenge av hvor lenge du studerer, hvilken skole du velger, og om du deltar helt eller deltid. Planlegg budsjettet ditt noen få år på forhånd, siden en SJD kan ta fem eller flere år.

Selv om en SJD er en juridisk grad, kan karrieren du forfølger være i lov, utdanning, diplomati, regulering eller administrasjon. Hvis du har et endelig mål i tankene, for eksempel å være en Høyesteretts rettferdighet i et land eller en stat, så velg en startposisjon i det området. Noen jobbtitler å lete etter er juridisk assistent, generell rådgiver, lektor og forskriftsrådgiver.

Tverrfaglig lov læres på mange lovskoler og store universiteter. Hvis du er villig til å flytte, kan du utvide ditt søk utenfor skolene nærmest deg. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
SMU Dedman School of Law
Dallas , USA

Graden av jurist i juridisk vitenskap (SJD) er den høyeste post-graduate law grad tilbys av Dedman School of Law. SJD er først og fremst en forsknings- og skrivegrad (i motset ... +

Graden av jurist i juridisk vitenskap (SJD) er den høyeste post-graduate law grad tilbys av Dedman School of Law. SJD er først og fremst en forsknings- og skrivegrad (i motsetning til en kursorientert grad som LL.M.-graden) der SJD-kandidaten utfører omfattende forskerutdanning på juridisk nivå med sikte på å sende inn en akseptabel doktorgradsavhandling av publiserbar kvalitet innen en femårsperiode. Dette programmet er ment for høyt kvalifiserte kandidater som søker en juridisk akademisk karriere eller et høyt nivå, politisk orienterte statslige eller mellomstatlige stillinger. -
SJD
Fulltid
Deltid
5 år
Engelsk
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre