LAWSTUDIES

2 {lawstudies-sjd:plural} i Administrativ jusstudier 2021

Forkortelsen for en doktorgradsstudent, SJD, kommer fra sitt latinske navn, Scientiae Juridicae Doctor. Denne avanserte juridiske grad er ment for de som har fullført en bachelor eller master i loven. Å tjene denne graden krever betydelig tid og forskning.

Så, hva er en SJD i Administrative Law Studies, uansett? Denne graden tildeles etter at du har fullført nok studie til å skrive og forsvare en publikasjonskvalitet avhandling. Hvis du velger å studere dette emnet, vil du ikke gå til den vanlige ruten for sit-down klasser. I stedet vil du ha en rådgiver som hjelper med å veilede studiene dine. På noen skoler kalles denne rådgiveren også en komitéformann, og han eller hun vil være til stede for avhandlingsforsvaret.

Noen viktige livsferdigheter er nødvendige for denne graden, inkludert organisasjon, utholdenhet og leseforståelse. Du kan bruke organisasjon og utholdenhet til dine daglige oppgaver for å spare tid og være mer effektiv, mens leseforståelse er nyttig når du foretar et kjøp som krever en skriftlig kontrakt.

En SJD tar mange år å fullføre, og hvert år kan legge til den totale kostnaden. Som en høyere grad kan du kvalifisere for økonomisk støtte eller stipend. Kontaktskoler som tilbyr din grad for å finne ut mer.

En SJD er en allsidig grad som kan forberede deg på en rekke jobber. En avgjørelse du må gjøre er å se etter en karriere i akademia. Som juridisk PhD kan denne graden kvalifisere deg til å undervise på universitetsnivå. En SJD kan også kvalifisere deg til arbeidsplasser utenfor akademia, for eksempel regissør eller general advokat.

Administrativ lov klasser finnes i mange land og til og med online. Lag en liste over hva du vil ha ut av en skole for å hjelpe deg med å avgrense søket. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

2 Resultater i Administrativ jusstudier Filter

Doctor in Juridical Science (SJD)

Suffolk University Law School
SJD
sep. 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;4 år
02 mars 2021
Engelsk
Campus

Doctor of Juridical Science (SJD) er en post LL.M. grad som tildeles etter fullføring av en grundig, publikasjonskvalitet, avhandling som gir et originalt og kreativt bidrag t ...

Les mer

Doktorgrad i lov (SJD)

康涅狄格大学
SJD
<
Fulltid
Engelsk
Campus

Kandidater tatt opp til doktorgradsprogram må ha evnen til å utføre original forskning og relevant akademisk eller profesjonell på et høyt intellektuelt nivå, som kulminerer m ...

Les mer