$close

Filtre

Se resultater

2 PhDs i Internasjonal lov 2022

Hvis du er ute etter en spennende juridisk karriere, men ønsker ikke å være bundet til et bestemt geografisk område, bør du vurdere å forfølge en internasjonal juridisk embetseksamen. En PhD i International Law er en utfordrende grad utformet for studenter som er i stand til å utføre selvstendig forskningsarbeid. Hva er internasjonal lov? Folkeretten kan defineres som et sett av regler… Les mer

Hvis du er ute etter en spennende juridisk karriere, men ønsker ikke å være bundet til et bestemt geografisk område, bør du vurdere å forfølge en internasjonal juridisk embetseksamen. En PhD i International Law er en utfordrende grad utformet for studenter som er i stand til å utføre selvstendig forskningsarbeid.

Hva er internasjonal lov?

Folkeretten kan defineres som et sett av regler som anses å være bindende i forholdet mellom ulike stater eller ulike nasjoner, på tross av de forskjellige lovene i disse enhetene. Det gjelder i første rekke bedrifter og land snarere enn enkeltpersoner.

Hva er fordelene med å ta en doktorgrad i internasjonal lov?

Tjene en PhD i International Law gir deg det nødvendige grunnlaget for en karriere i næringslivet og regjeringen arbeidet som krysser landegrensene.Du vil motta en solid forankring i de lover som er universelle for de fleste land.

Hvor mye koster det å ta en doktorgrad i internasjonal lov?

Kostnaden for en PhD i International Law vil variere sterkt fra en skole til den neste, og fra ett land til et annet.

Hva er kravene til en doktorgrad i internasjonal lov?

En PhD i International Law krever lavere arbeid innen lov eller virksomhet, og noen programmer vil også kreve en master 's grad eller tilsvarende også. En påvist forskning evne og sterke akademikere er også nødvendig. Programmene krever studenter å publisere vitenskapelige artikler før eksamen.

Hva slags karriere kan du forvente med en doktorgrad i internasjonal lov?

Studenter med en doktorgrad i internasjonal lov kan jobbe i yrker som involverer internasjonal business eller menneskerettighetsspørsmål som krysser landegrenser. Disse forskningsintensive yrker krever dyktige, utdannede personer. Du kan finne arbeid i et internasjonalt advokatfirma, i offentlige etater eller virksomheter som leier in-house jurister.

Hvorfor ta en doktorgrad i International Law Online?

Ett alternativ for å gjøre din jurist mer praktisk eller hjelpe med noen av kostnadene ved å studere for et forretningsjuridisk grad er å studere på nettet. Studerer på nettet begrenser ikke deg geografisk, og mange muligheter til å tjene dette verdifull grad fra komfort til ditt eget hjem.

Hvordan melde deg på en doktorgrad i internasjonal lov?

Søk etter ditt program under og ta kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen skjema.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Palacky University
Olomouc, Tsjekkia

Ph.D. Programmet er en post-graduate studier-program som kombinerer en avansert lov dannelse og forskning i europeisk og internasjonal lov. Undervisning og forskning er under ... +

Ph.D. Programmet er en post-graduate studier-program som kombinerer en avansert lov dannelse og forskning i europeisk og internasjonal lov. Undervisning og forskning er under tilsyn av internasjonalt erfarne akademikere. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 5 år
Engelsk
Campus
 
EUCLID (Euclid University)
Washington, USA +1 Mer

En av verdens eneste doktorgradsprogrammer i internasjonal lov som tilbys av en mellomstatlig organisasjon selv utgjør i henhold til folkeretten.

En av verdens eneste doktorgradsprogrammer i internasjonal lov som tilbys av en mellomstatlig organisasjon selv utgjør i henhold til folkeretten. -
PhD
Fulltid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
Nettstudier