PhD i USA

Beste PhDs i USA 2019

LLM

En doktorgrad i jus er egentlig en doktorgrad i et område med juridisk utdanning. Denne høyere grad er rettet mot en mer akademisk tilnærming i forhold til å studere jus.

 

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

PhDs i USA

Les mer

Phd i internasjonal lov og traktat lov

EUCLID (Euclid University)
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år Åpen påmelding USA Washington + 1 fler

En av verdens eneste doktorgradsprogrammer i internasjonal lov som tilbys av en mellomstatlig organisasjon selv utgjør i henhold til folkeretten. [+]

EUCLID, en internasjonal mellomstatlig organisasjon med et universitetsmandat, tilbyr å velge studenter fra allmennheten et eksternt (fjern eller online) studieprogram som heter DILT eller EUCLID Doktorgrad i International Law and Treaty Law (som er en full PhD). Som en offentlig ideell institusjon, kan EUCLID tilby rimelige, lavopplæringsprogrammer.

Denne online LLM i folkeretten, som representerer 90 studiepoeng utover Bachelor, er verdens eneste PhD-programmer på dette feltet, tilbys av en mellomstatlig organisasjon som selv utgjør folkeretten (European University Institute tilbyr en doktorgrad i lov mer generelt).

Delvis stipend er tilgjengelig ECOWAS-innbyggere og fast ansatte i mellomstatlige organisasjoner. ... [-]


PhD i straffesett

Walden University
Nettstudie Heltidsstudier Deltid 4 - 8 år August 2019 USA USA Online + 1 fler

Uansett om du ønsker å være leder eller lærer i straffesamfunnet, kan Walden University PhD i Criminal Justice programmet forberede deg på de ferdighetene du trenger for karriereutvikling. Dra nytte av ekspertisen til erfarne, doktorgradsundervisningsfakultet når du utforsker samtidskriminalitetsteori og praksis, samt de nyeste trender og problemer som står overfor feltet i dag. [+]

Uansett om du ønsker å være leder eller lærer i straffesamfunnet, kan Walden University PhD i Criminal Justice programmet forberede deg på de ferdighetene du trenger for karriereutvikling. Dra nytte av ekspertisen til erfarne, doktorgradsundervisningsfakultet når du utforsker samtidskriminalitetsteori og praksis, samt de nyeste trender og problemer som står overfor feltet i dag. Velg fra en rekke spesialiseringer for å justere studiet ditt med dine faglige mål. Nå en betydelig milepæl i din karriere som du tjener en av de mest respekterte grader i kriminelle rettferdighet og forberede seg på å lede forandringer i lokalsamfunn og organisasjoner du tjener.

Spesialiseringer (i tillegg til det generelle programmet)NødadministrasjonGlobalt lederskapHomeland Security Policy and CoordinationJustisadministrasjonLov og offentlig politikkOnline undervisning i høyere utdanningOffentlig ledelse og ledelse [-]