Filter
PhD
Studietype: Alle Pacing: Alle

PhDs i Teknologilov 2020

En som har fått en doktorgrad i jus er beundret i den akademiske verden for hans eller hennes engasjement for forskningsprosessen samt dedikasjon til loven selv. Med en doktorgrad i jus, kan oppgradere forvente å være svært forberedt for en rekke juridiske yrker. 

PhD i Teknologilov

Les mer Minimér

1 Resultater i Teknologilov

Université de Montréal Law Faculty

Innovasjon, vitenskap, teknologi og lovvalg gir studentene mulighet til å tenke på juridiske, regulatoriske og etiske problemstillinger knyttet til innovasjon på ulike fe ... [+]

Innovasjon, vitenskap, teknologi og lovvalg gir studentene mulighet til å tenke på juridiske, regulatoriske og etiske problemstillinger knyttet til innovasjon på ulike felt, inkludert bioteknologi og medisin, informasjonsteknologi og datavitenskap, naturressurser og miljø.

Et solidt pensum blander teoretiske og anvendte perspektiver

Kursene er undervist av førsteklasses professorer og deltid fakultet å praktisere advokater avhengig av tilnærminger blande teoretiske og anvendte perspektiver. I tillegg har studentene mulighet til å gjennomføre anvendt forskning eller utføre internship i offentlige eller private organisasjoner i Canada eller i utlandet.

Internationalisering og sammenlignende lov... [-]
Canada Montreal
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk