PhD i USA

Topp PhDs i USA 2017/2018

LLM

En PhD Law grad forbereder individer til å bli ledere i juridiske, rettsvesenet, myndigheter og virksomhet felt. Dette er en smart måte å søke en karriere i juridisk stipend gjennom forskning og akademikere.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

USA er fortsatt verdens mest populære reisemål for internasjonale studenter. Universiteter i USA dominere verdensrankingen og landet tilbyr også et bredt utvalg av spennende studiesteder. State University systemer er delvis subsidiert av statlige myndigheter, og kan ha mange studiesteder spredt rundt om i staten, med hundretusener av studenter.

PhDs i USA

Les mer

Phd I Folkeretten

The Graduate Institute of International and Development Studies
Campus Heltidsstudier 4 år September 2017 USA Cambridge

PhD med spesialisering i International Law er en fire-årig program som tilbyr høyt nivå opplæring som forbereder kandidatene for akademiske karrierer eller utøvende og forsknings stillinger i offentlig eller privat sektor. [+]

PhD med spesialisering i International Law er en fire-årig program som tilbyr høyt nivå opplæring som forbereder kandidatene for akademiske karrierer eller utøvende og forsknings stillinger i offentlig eller privat sektor. Studentene arbeider tett med en verdenskjent fakultetet består av både akademikere og praktikere fra mange ulike rettstradisjoner. Klasser og seminarer tilbys i alle områder av folkeretten.

 

 

PhD med spesialisering i International Law

 

The Graduate Institute PhD med spesialisering i International Law er en utfordrende grad skreddersydd for fremragende studenter med et sterkt engasjement for folkeretten og en bevist evne i selvstendig forskningsarbeid. Det hjelper forberede kandidatene for en akademisk karriere, eller for forskningsorienterte stillinger i offentlig eller privat sektor.... [-]