$close

Filtre

Se resultater

Doktorgrad i filosofi, eller PhD, er en avansert doktorgradsgrad oppnådd av bare en liten prosentandel av studentene. Lærere som ønsker å tjene en doktorgrad, må gjennomføre minst tre års uavhengig forskning med hjelp av en faglig veileder. Doktorgrad er den høyeste akademiske grad som er mulig å oppnå. Hva er en PhD i politikk? De fleste som ønsker å tjene en PhD i politikken, gjør… Les mer

Doktorgrad i filosofi, eller PhD, er en avansert doktorgradsgrad oppnådd av bare en liten prosentandel av studentene. Lærere som ønsker å tjene en doktorgrad, må gjennomføre minst tre års uavhengig forskning med hjelp av en faglig veileder. Doktorgrad er den høyeste akademiske grad som er mulig å oppnå.

Hva er en PhD i politikk? De fleste som ønsker å tjene en PhD i politikken, gjør det for å inngå karriere i akademia eller regjering; Noen ønsker også å bli med i forskningsorganisasjoner. Når du har oppnådd denne graden, har du fått streng opplæring i å gjennomføre politisk analytisk forskning og hvordan du oppretter og implementerer retningslinjer. Du vil også være godt rustet til å lære andre på disse områdene. En PhD i politikk kan gi deg muligheten til å delta i å styre nasjonal politikk i ditt felt.

På grunn av det relativt få antall personer med doktorgrad i politikk, vil oppnå denne grad ikke bare kommandere respekten for andre som jobber i ditt felt, men også øke inntektspotensialet ditt. Det har også den ekstra bonusen for å forbedre din evne til å ta informerte beslutninger.

Hvis kostnaden er avgjørende for hvor du ønsker å skaffe en doktorgrad, er den gode nyheten at undervisningen for denne typen kan variere sterkt fra en skole til en annen. Plasseringen spiller en stor rolle i prisingen, og det gjør også skolens renown.

For å fullføre en PhD i politikk betyr det at du kan fortsette å ha en karriereundervisning på en rekke prestisjetunge universiteter. Det er også mange karrieremuligheter som analytiker eller i policyrelaterte stillinger for banker, selskaper, offentlige organisasjoner og selv i privat sektor.

Siden PhD-programmene kan være strenge og krevende, sørg for å finne skolen og programmet som passer best for dine behov.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Cambridge Graduate University
Cambridge, USA

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Maste ... +

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Masters i -
PhD
sep. 2022
Campus