close

Filtre

Se resultater

Doktorgrad i filosofi, eller PhD, er en avansert doktorgradsgrad oppnådd av bare en liten prosentandel av studentene. Lærere som ønsker å tjene en doktorgrad, må gjennomføre minst tre års uavhengig forskning med hjelp av en faglig veileder. Doktorgrad er den høyeste akademiske grad som er mulig å oppnå. Hva er en PhD i politikk? De fleste som ønsker å tjene en PhD i politikken, gjør… Les mer

Doktorgrad i filosofi, eller PhD, er en avansert doktorgradsgrad oppnådd av bare en liten prosentandel av studentene. Lærere som ønsker å tjene en doktorgrad, må gjennomføre minst tre års uavhengig forskning med hjelp av en faglig veileder. Doktorgrad er den høyeste akademiske grad som er mulig å oppnå.

Hva er en PhD i politikk? De fleste som ønsker å tjene en PhD i politikken, gjør det for å inngå karriere i akademia eller regjering; Noen ønsker også å bli med i forskningsorganisasjoner. Når du har oppnådd denne graden, har du fått streng opplæring i å gjennomføre politisk analytisk forskning og hvordan du oppretter og implementerer retningslinjer. Du vil også være godt rustet til å lære andre på disse områdene. En PhD i politikk kan gi deg muligheten til å delta i å styre nasjonal politikk i ditt felt.

På grunn av det relativt få antall personer med doktorgrad i politikk, vil oppnå denne grad ikke bare kommandere respekten for andre som jobber i ditt felt, men også øke inntektspotensialet ditt. Det har også den ekstra bonusen for å forbedre din evne til å ta informerte beslutninger.

Hvis kostnaden er avgjørende for hvor du ønsker å skaffe en doktorgrad, er den gode nyheten at undervisningen for denne typen kan variere sterkt fra en skole til en annen. Plasseringen spiller en stor rolle i prisingen, og det gjør også skolens renown.

For å fullføre en PhD i politikk betyr det at du kan fortsette å ha en karriereundervisning på en rekke prestisjetunge universiteter. Det er også mange karrieremuligheter som analytiker eller i policyrelaterte stillinger for banker, selskaper, offentlige organisasjoner og selv i privat sektor.

Siden PhD-programmene kan være strenge og krevende, sørg for å finne skolen og programmet som passer best for dine behov.Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Cambridge Graduate University
Cambridge, USA

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Maste ... +

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Masters i -
PhD
sep. 2021
Campus