$close

Filtre

Se resultater

PhDs i Kriminologistudier 2022

En doktor i filosofi, eller en doktorgrad, er vanligvis den høyeste grad en student kan oppnå og følger ferdigstillelsen av en mastergrad. En PhD gir ekspertstatus til mottaker og tillater ham eller henne å undervise i institusjoner for høyere utdanning. Hva er en doktorgrad i straffelovstudier? Dette programmet gir en grundig studie av kriminelle teori og praksis. Spesialiseringer innen fe… Les mer

En doktor i filosofi, eller en doktorgrad, er vanligvis den høyeste grad en student kan oppnå og følger ferdigstillelsen av en mastergrad. En PhD gir ekspertstatus til mottaker og tillater ham eller henne å undervise i institusjoner for høyere utdanning.

Hva er en doktorgrad i straffelovstudier? Dette programmet gir en grundig studie av kriminelle teori og praksis. Spesialiseringer innen feltet kan velges i de fleste tilfeller. Studenter i programmet tar ofte kurs på områder som offentlig orden, krisehåndtering, nasjonal sikkerhet og internasjonale studier. De fleste doktorgradsprogrammer krever også at studentene skal fullføre en avhandling før de oppnår graden.

Doktorgrad i straffelovstudier gir studentene mulighet til å oppnå lederegenskaper som kan oversettes til deres personlige og profesjonelle liv. Studentene lærer også kritiske nødhåndteringsferdigheter som kan redde liv. Mange studenter blir bedre ledere av tid og personell gjennom sine studier.

Gradskjemaet er forskjellig blant de mange universitetene som tilbyr det; Derfor vil kostnadene variere avhengig av hvilket land graden er mottatt i og på spesifikasjoner for det valgte universitetet. En doktorgrad tar vanligvis tre til sju år å fullføre.

Nyutdannede fra ph.d.-programmet finner ofte økte sysselsettingsmuligheter innenfor og utenfor straffesamfunnsarenaen. Noen er kvalifisert til å bli lærere på kollegialt nivå. Mange gjør det og fortsetter sin forskning i et professorskap. Andre fortsetter å jobbe for myndigheter i etterretning eller nødhåndtering. Noen nyutdannede fortsetter sin forskning som konsulenter til politimyndigheter og regjeringer. Likevel flytter andre inn i stillinger som politibetjente, kriminelle etterforskere eller ledere av korrektive anlegg eller rettshåndhevende organer.

Mange høyskoler og universiteter tilbyr doktorgrad i straffelovstudier både lokalt og online. Studentene kan finne ut at et alternativ passer dem best. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
The University of Texas at Dallas
Richardson, USA

Ph.D. in Criminology degree program er en tverrfaglig, forskningsorientert grad som tilbys på School of Economic, Political and Policy Sciences ved UT Dallas. Målet med Ph.D. ... +

Ph.D. in Criminology degree program er en tverrfaglig, forskningsorientert grad som tilbys på School of Economic, Political and Policy Sciences ved UT Dallas. Målet med Ph.D. Programmet er å gi studentene en sammenhengende, men intellektuelt utfordrende grad som forbereder dem til å drive forskning blant de mange aspektene ved kriminologi og strafferettslige forhold, varierende med individuelle interesser og spesialområder. -
PhD
Fulltid
4 år
Engelsk
aug. 2022
Campus