Filter
PhD
Portugal Studietype: Alle Pacing: Deltid

Søk Deltid PhDs i Jusstudier i Portugal 2019/2020

En doktorgrad eller doktorgrad i jus er oppnådd som en høyere grad. Det er en høyt respektert grad i loven felt og innebærer en forskningstilnærming til juridiske studier. Nyutdannede med denne graden bidra til loven utvikling faglig.

 

Portugal, offisielt Republikken Portugal, er et land som ligger i sørvest i Europa, på den iberiske halvøya. Portugal er 900 år gammel, og selv om den har et relativt lite område, spilte en avgjørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populært av utlendinger som består av 11% internasjonale studenter.

Deltid PhD i Jusstudier i Portugal

Les mer Minimér

1 Resultater i Jusstudier, Portugal

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School

Ph.d.-studiet i katolsk Porto har som formål å trene kvalitetsforskere, som bidrar til utviklingen av forskning i fakultetet, samt til den kritiske og ansvarlige bygginge ... [+]

presentasjon

Ph.d.-studiet i katolsk Porto har som formål å trene kvalitetsforskere, som bidrar til utviklingen av forskning i fakultetet, samt til den kritiske og ansvarlige byggingen av juridisk vitenskap i Portugal.

Dette programmet er ment for ph.d.-studenter å skaffe seg:

Kompetanser, ferdigheter og metoder for etterforskning i lov;Systematisk forståelse innen juridisk vitenskap;Evne til å designe, designe, tilpasse og gjennomføre en meningsfylt undersøkelse som respekterer kravene som stilles av standarder for akademisk kvalitet og integritetKompetanse til å kommunisere med det vitenskapelige samfunn og samfunnet generelt om et bestemt juridisk område.

Dra nytte av etableringen av senter for studier og forskning i loven CEID - Katolsk forskningsenter for lovens framtid, PhD-studenter kan være en del av en forskningsenhet ved Det juridiske fakultet for katolsk universitet, som har som mål å innovere i undervisning i lov og oppmuntre til endring i det tradisjonelle paradigmet av juridisk forskning i Portugal , fremme transnasjonal, tverrfaglig og teamforskning, samt styrke forholdet mellom faglig kunnskap og samfunnets behov.... [-]

Portugal Porto
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Deltid
8 - 12 semestre
Campus
Les mer på norsk