LAWSTUDIES

På nett PhDs i Jusstudier 2020 Afrika

Driver på med en doktorgrad i jus gir mange fordeler til den enkelte som har valgt dette fagfeltet. En fordel er engasjerende i intensiv forskning som kan tillate kandidaten til å utvikle en kritisk og systematisk objektiv som skal brukes til å behandle informasjon gjennom hele hans eller hennes karriere.

Lov og forskrift er sett av regler og retningslinjer som er opprettet av folk til å bli fulgt av andre mennesker. De underavdelinger av dette feltet omfatter alt fra internasjonale myndighetskontakt for å sikre god forretningspraksis.

Selv om du velger Øst-Afrikas mytologiske, fortryllende Tanzania, Senegal, land of Teranga eller Sør-Afrika, med sine brede muligheter til å suge inn og tjene, forskning i Afrika vil være overveldende.

PhD På nett i Jusstudier Afrika

4 Resultater i Jusstudier, Afrika Filter

Phd i internasjonal lov og traktat lov

EUCLID (Euclid University)
PhD
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Nettstudier

En av verdens eneste doktorgradsprogrammer i internasjonal lov som tilbys av en mellomstatlig organisasjon selv utgjør i henhold til folkeretten.

Les mer

LLD in Doctors of Law

University of Johannesburg
PhD
jan. 2021
<
Fulltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
Campus

Hensikten med denne kvalifikasjonen er å la studentene demonstrere en evne til å gi et eget, særegent og nytt bidrag til kunnskapskorpuset om et bestemt emne juridisk studie. ...

Les mer

Phd i kirkerett

L’Université Catholique Du Congo
PhD
sep. 2020
<
Fulltid
<
4 år
Fransk
Campus

Doktorgradsutdanningen kan gjennomføres ved aggregering av høyere utdanning i kirkerett.

Les mer

M.Phil / phd i lov

Igbinedion University, Okada
PhD
mars 2021
<
Fulltid
Engelsk
Campus

The Law Programme er skreddersydd etter National University Kommisjonens retningslinjer som understreker behovet for jurister til å være kunnskapsrik i andre felt av menneskel ...

Les mer