$close

Filtre

Se resultater

PhDs i Juridisk forskning 2022

En PhD blir anerkjent over hele verden som en akademisk pris gitt til studenter som har fått godkjenning for innlevering av en avhandling eller avhandling om et bestemt emne. Universiteter og andre institusjoner for høyere utdanning tildele graden etter godkjenning av resultatene av en elevs opprinnelige og omfattende forskning. Hva er en doktorgrad i juridisk forskning? Denne graden represent… Les mer

En PhD blir anerkjent over hele verden som en akademisk pris gitt til studenter som har fått godkjenning for innlevering av en avhandling eller avhandling om et bestemt emne. Universiteter og andre institusjoner for høyere utdanning tildele graden etter godkjenning av resultatene av en elevs opprinnelige og omfattende forskning.

Hva er en doktorgrad i juridisk forskning? Denne graden representerer ofte kulminasjonen av en akademisk karriere i juridiske studier. Nyutdannede som forlater dette programmet har ofte stor kunnskap om Master of Laws kurs. Eksempler på disse kursene kan omfatte strafferettslig rett, menneskerettigheter og sosial rettferdighet, innovasjonslov og folkerett. Kursene leveres generelt med fokus på forskning.

De som deltar i et doktorgradsprogram for juridisk forskning utvikler en rekke ferdigheter, for eksempel hvordan man organiserer og styrer sin tid. Disse ferdighetene kan brukes i mange aspekter av livet. I tillegg til disse fordelene, kan nyutdannede fra dette programmet finne det lettere å få tilgang til ettertraktede forskningsstillinger.

Kostnadene knyttet til ferdigstillelse av denne doktorgradsgraden varierer ut fra skolen og plasseringen av skolen. Studentene kan finne ut at kostnadene også varierer ut fra hvor mye tid det tar å fullføre studier og avhandlinger.

Nyutdannede fra denne typen program finner seg ofte kvalifisert for karriere som advokater eller sjefsadvokater, eller innen organisasjoner som CIA. Andre karriereveier kan inneholde stillinger som domstolsadministrator eller kriminolog. Denne graden kan også plassere kandidater for stillinger som professorer eller profesjonelle forskere. Nyutdannede med doktorgrad i juridisk forskning kan også bli politikere, voldgiftsdommer, politiske analytikere eller juridisk karriereveiledere.

PhD i juridiske forskningsprogrammer tilbys rundt om i verden av mange akademiske institusjoner. Det kan være elektroniske programmer tilgjengelig for studenter med tidsbegrensninger eller utfordringer som får tilgang til utdanningsfasiliteter. For å komme i gang, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle inn hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Bond University
Robina, Australia

The Doctor of Legal Science (Research) Programmet er en kombinasjon av kurs (to semestre) og en 50.000 ord avhandling (06:58 semestre). Forskningen element i programmet må vær ... +

The Doctor of Legal Science (Research) Programmet er en kombinasjon av kurs (to semestre) og en 50.000 ord avhandling (06:58 semestre). Forskningen element i programmet må være et betydelig bidrag til kunnskap eller forståelse for en del av loven. -
PhD
Fulltid
Engelsk
Campus