$close

Filtre

Se resultater

2 PhDs i Internasjonal lov-studier 2022

En doktor i filosofi er et studieprogram ofte tildelt forskere som har gått i skole i minst åtte år. Faktisk er en Ph.D. er en av de høyeste akademiske priser tilgjengelig. Dette programmet alene kan ta tre til seks år å fullføre. Hva er en Ph.D. I International Law Studies? Dette doktorgradsprogrammet ser på lov fra et internasjonalt synspunkt. Studentene kan vurdere hvordan kultur og s… Les mer

En doktor i filosofi er et studieprogram ofte tildelt forskere som har gått i skole i minst åtte år. Faktisk er en Ph.D. er en av de høyeste akademiske priser tilgjengelig. Dette programmet alene kan ta tre til seks år å fullføre.

Hva er en Ph.D. I International Law Studies? Dette doktorgradsprogrammet ser på lov fra et internasjonalt synspunkt. Studentene kan vurdere hvordan kultur og skikker påvirker loven. Noen kurs kan til og med undersøke hvordan forskjellige land arbeider sammen for lovens gode. Pensum for en Ph.D. Programmet kan variere sterkt fra en skole til den neste. Det kan inkludere forelesninger, diskusjoner, prosjekter og avhandlinger. De eksakte kursene kan lignes på amerikansk lederskap og global orden, bioetikk og lov, statsborgerskap i krise, korrupsjon og økonomisk utvikling og demokrati.

Denne høyere utdanningen forbereder ikke bare nyutdannede på ulike karriere, men det kan også gjøre dem mer tiltalende jobbkandidater. For eksempel kan forbedrede kommunikasjons-, kritiske tenknings- og tidsstyringsevner som er oppnådd gjennom kursene føre til raskere kampanjer og høyere startlønn.

Kostnaden ved en Ph.D. er ikke det samme på hver skole. Plassering, programvarighet og kursmodus kan påvirke hvor mye en person må betale. Den eneste måten å få et sant estimat på er å kontakte et universitet direkte.

Å studere folkeretten på doktorgradsnivå kan føre til en rekke karriere. Mange Ph.D. Studentene inngår roller i akademia, for eksempel rådgiver, professor eller forsker. Utdannet kan imidlertid ha en rekke andre karrieremuligheter, blant annet juristekspert ved en internasjonal virksomhet, journalist for en lovpublikasjon, advokat ved et internasjonalt firma, politimann i regjeringen eller menneskerettighetsarbeider ved en ideell organisasjon.

Du kan kanskje være med på denne typen program på universiteter over hele verden. Noen skoler kan til og med tilby online kurs. Når du er klar til å søke, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret til skolen etter eget valg ved å fylle ut hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Palacky University
Olomouc, Tsjekkia

Ph.D. Programmet er en post-graduate studier-program som kombinerer en avansert lov dannelse og forskning i europeisk og internasjonal lov. Undervisning og forskning er under ... +

Ph.D. Programmet er en post-graduate studier-program som kombinerer en avansert lov dannelse og forskning i europeisk og internasjonal lov. Undervisning og forskning er under tilsyn av internasjonalt erfarne akademikere. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 5 år
Engelsk
Campus
 
EUCLID (Euclid University)
Washington, USA +1 Mer

En av verdens eneste doktorgradsprogrammer i internasjonal lov som tilbys av en mellomstatlig organisasjon selv utgjør i henhold til folkeretten.

En av verdens eneste doktorgradsprogrammer i internasjonal lov som tilbys av en mellomstatlig organisasjon selv utgjør i henhold til folkeretten. -
PhD
Fulltid
Deltid
2 - 4 år
Engelsk
Nettstudier