close

Filtre

Se resultater

PhDs i Forvaltningsrett 2021

En PhD er vanligvis en terminal grad som kan oppnås etter fullføring av en mastergrad. PhD er kort for "Doctor of Philosophy," og det kvalifiserer graden innehaver til å undervise på universitetet nivå. Hva er en doktorgradsadministrasjon? Dette programmet tilbyr intensiv forskning og studier av et fokusert rettsområde. Studentene i dette programmet behandler komplekse og detaljerte opplys… Les mer

En PhD er vanligvis en terminal grad som kan oppnås etter fullføring av en mastergrad. PhD er kort for "Doctor of Philosophy," og det kvalifiserer graden innehaver til å undervise på universitetet nivå.

Hva er en doktorgradsadministrasjon? Dette programmet tilbyr intensiv forskning og studier av et fokusert rettsområde. Studentene i dette programmet behandler komplekse og detaljerte opplysninger om juridiske koder, forskrifter og prejudikater. Studien av administrasjonsretten innebærer juridiske spørsmål om statlige myndigheters funksjon, og kursene fokuserer på detaljene som er involvert i prosedyrene og operasjonene til disse organene.

Nyutdannede fra PhD-programmet får ofte forbedrede forsknings- og skriveferdigheter. Mange utvikler ekspertise i analyse av detaljer for å trekke konklusjoner om politikk. Disse ferdighetene kan oversettes til mange områder og områder av livet.

Doktorgradsprogrammet er forskjellig mellom universitetene, og kostnadene er avhengige av plasseringen og distinkte tilbud av den valgte skolen. En PhD kan ta fra tre til fem år for å fullføre.

Studenter som fullfører doktorgradsstudiet i administrative rettigheter, befinner seg ofte i etterspørsel i arbeidsstyrken på grunn av deres spesialiserte kunnskaper og detaljerte juridiske analyser. Karrieremuligheter inkluderer lovlærer på universitetsnivå, samt fortsetter som forsker i disiplinen. Noen nyutdannede jobber som advokater, rådgiver og gir juridisk råd til selskaper eller offentlige forvaltninger. Andre ph.d.-kandidater finner ansettelse som offentlige administratorer eller i juridisk kapasitet i internasjonale innstillinger.

PhD i administrativ lov kan åpne dørene for mange spennende karrierer. Gradsordningen tilbys av mange universiteter over hele verden. Noen er lokale, og andre er nettbaserte programmer, slik at en student kan velge det beste alternativet for hans eller hennes behov. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Soter på:
  • Populært Seneste Tittel
  • Populært
  • Seneste
  • Tittel
Universidade da Coruña
En Coruña, Spania

Doktorgradsprogrammet i Ibero-amerikanske forvaltningsrett er en offisiell intercollegiate tittel som mål å trene latinamerikanske leger i offentlig rett med krefter for å utv ... +

Doktorgradsprogrammet i Ibero-amerikanske forvaltningsrett er en offisiell intercollegiate tittel som mål å trene latinamerikanske leger i offentlig rett med krefter for å utvikle vitenskapelige og faglige aktiviteter helst knyttet til kommunal virksomhet. -
PhD
Fulltid
Deltid
3 - 6 semestre
Spansk
okt. 2021
01 aug. 2021
Campus