Filter
PhD
Canada Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste skoler PhDs i Canada 2019/2020

En som har fått en doktorgrad i jus er beundret i den akademiske verden for hans eller hennes engasjement for forskningsprosessen samt dedikasjon til loven selv. Med en doktorgrad i jus, kan oppgradere forvente å være svært forberedt for en rekke juridiske yrker. 

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

Hvis du tenker på noe høyere utdanningssystem som vil påvirke livet ditt positivt samtidig som det gir deg praktiske kunnskaper og ferdigheter, deretter Canada 's utdanningssystemet er det du trenger. Reiser til Canada for utdanningen din vil få deg setter pris på kreativitet og innovasjon av foreleserne i disse høyere læresteder.

PhDs i Canada

Les mer Minimér

treff

Université de Montréal Law Faculty

PhD er i hovedsak et grundig grunnforskningsprogram. De pedagogiske aktivitetene er orientert mot utviklingen av studentenes oppgaveprosjekt. ... [+]

PhD er i hovedsak et grundig grunnforskningsprogram. De pedagogiske aktivitetene er orientert mot utviklingen av studentenes oppgaveprosjekt. Studentene drar nytte av ekspertisen til spesialister på alle de store rettsområdene. Samsynet, levert av to professorer, er ganske vanlig, fordi det tillater bruk av komplementær kompetanse. Doktorgradskandidater må bestå obligatoriske og muntlige og skriftlige eksamener før de begynner å skrive en avhandling om emnet etter eget valg. Avhandlingen tar sikte på å utvikle evnen til å designe og gjennomføre et stort forskningsprosjekt som gir et originalt bidrag til utviklingen av juridisk disiplin. Det har også til formål å utvikle studentens evne til å presentere resultatene av sin forskning på en klar, ordnet og overbevisende måte.... [-]

Canada Montreal
Kontakt skolen
Fransk
Heltid studier
2 år
Les mer på norsk
Université de Montréal Law Faculty

Innovasjon, vitenskap, teknologi og lovvalg gir studentene mulighet til å tenke på juridiske, regulatoriske og etiske problemstillinger knyttet til innovasjon på ulike fe ... [+]

Innovasjon, vitenskap, teknologi og lovvalg gir studentene mulighet til å tenke på juridiske, regulatoriske og etiske problemstillinger knyttet til innovasjon på ulike felt, inkludert bioteknologi og medisin, informasjonsteknologi og datavitenskap, naturressurser og miljø.

Et solidt pensum blander teoretiske og anvendte perspektiver

Kursene er undervist av førsteklasses professorer og deltid fakultet å praktisere advokater avhengig av tilnærminger blande teoretiske og anvendte perspektiver. I tillegg har studentene mulighet til å gjennomføre anvendt forskning eller utføre internship i offentlige eller private organisasjoner i Canada eller i utlandet.

Internationalisering og sammenlignende lov... [-]
Canada Montreal
Kontakt skolen
Engelsk,Fransk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk