$close

Filtre

Se resultater

2 PhDs i Administrativ jusstudier 2022

En doktor i filosofi kan fokusere på nesten alle emner på tvers av fagområdene. Ph.D. Fungerer som den høyeste akademiske prisen tilgjengelig på mange universiteter over hele verden. Varigheten av dette programmet kan variere betydelig, og det kan derfor ta forskere tre til seks år å fullføre. Hva er en Ph.D. I Administrative Law Studies? Dette doktorgradsstudiet ser på konsekvensøkono… Les mer

En doktor i filosofi kan fokusere på nesten alle emner på tvers av fagområdene. Ph.D. Fungerer som den høyeste akademiske prisen tilgjengelig på mange universiteter over hele verden. Varigheten av dette programmet kan variere betydelig, og det kan derfor ta forskere tre til seks år å fullføre.

Hva er en Ph.D. I Administrative Law Studies? Dette doktorgradsstudiet ser på konsekvensøkonomien har på lovområdet. Studentene kan forventes å delta i forelesninger, diskusjoner, forskningsprosjekter og avhandlinger gjennom hele studietiden. De eksakte kursene som kreves for oppgradering, er ofte forskjellige på hvert universitet, men kan være lik konservativ kritikk av administrativ rett, internasjonal kommersiell voldgift, diskrimineringslov, konkurs, forretningsorganisasjoner og bedriftsskatt.

Deltakerne får mange ferdigheter og mye kunnskap gjennom dette studiet studiet som kan hjelpe dem med å få vellykket karriere og personlige liv. For eksempel kan elevene forbedre sine problemløsende, kritiske tenkning og organisasjonsferdigheter. Alle disse evnene jobber sammen for å gjøre en person til en vellykket profesjonell.

Kostnaden ved en Ph.D. Graden kan variere vesentlig ut fra skolen, programmet og varigheten. Noen universiteter kan ha litt annerledes undervisning hvert år. Den beste måten for søkere å lære mer er å kontakte skolene direkte.

Hvilken type karriere kan en person med en ph.d. i Administrative Law Studies forventer? Det er en rekke mulige karrieremuligheter etter eksamen. I noen tilfeller kan en persons muligheter dikteres av tidligere erfaring og annen utdanning. Noen nyutdannede fortsetter å bli juristprofessorer, advokater, juridiske karriere rådgivere, fortsatte juridisk utdanning spesialister, jurister og dommere. Selv om det finnes en rekke muligheter innen det juridiske feltet, kan enkelte lærde bruke denne utdanningen til å begynne å jobbe i selskaper, regjeringsorganisasjoner eller ideelle organisasjoner.

Du kan kanskje være med på en Ph.D. program på universiteter over hele verden. For å lære mer om dine alternativer på Internett og på campus, søk etter programmet ditt nedenfor og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Cambridge Graduate University
Cambridge, USA

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Maste ... +

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Masters i -
PhD
sep. 2022
Campus
 
L’Université Catholique Du Congo

Doktorgradsutdanningen kan gjennomføres ved aggregering av høyere utdanning i kirkerett.

Doktorgradsutdanningen kan gjennomføres ved aggregering av høyere utdanning i kirkerett. -
PhD
Fulltid
Fransk
Campus