Med et genuint fokus på globale studier av loven, fremragende forskningsprosjekt av fremtredende fakultetsmedlemmer og full effekt i profesjonell praksis, Ph.D. i Public Law Program utløser en ny tilnærming til avanserte juridiske studier.

Programmet gir avanserte forskningsmuligheter med hensyn til faglige publikasjoner og instruksjoner spesielt og læring av ulike juridiske disipliner basert på flerdimensjonale perspektiver.

Målet med programmet er å gi studentene solid og omfattende informasjon om offentligrettslige aspekter av internasjonal og europeisk lov gjennom grundig analyse og hvordan disse juridiske organene påvirker nasjonale lovbestemmelser.

Den unike tilnærmingen med et sterkt fokus på forskningsmessige ferdigheter og tospråklige kurs (tyrkisk-engelsk) forbereder kandidatene til et oppriktig juridisk stipend i nært tilsyn med ledende lærde i et intellektuelt miljø dedikert til ekspertise innen forskning og undervisning.

Dette fullt finansierte fireårige Ph.D. Programmet er en utmerket mulighet for lærde som er interessert i å forfølge doktorgradsstudier i privatrett.

Prioriteter for Ph.D. Forskningsområder i offentlig rett:

  • Konstitusjonisme, Ytringsfrihet, Sammenligning av konstitusjonell gjennomgang, Kvinders menneskerettigheter, Parlamentsstudier i komparativ sammenheng, Internasjonal menneskerettighetslov med fokus på sosioøkonomiske rettigheter, likestilling, Presidentialisme i komparativ sammenheng, Lov og politikk
  • Straffelovgivning, Generelle prinsipper for straffelov, lovbrudd
  • Offentlige internasjonale rettsprosjekter som fokuserer på teorier og kilder til folkeretten, loven om bruk av makt, regimets samhandling og samspill mellom underavdelinger av folkeretten, tyrkiske tilnærminger til folkeretten
  • Internasjonale menneskerettighetslovprosjekter som fokuserer på jurisprudensen til Den europeiske menneskerettighetsdomstol og FNs traktororganer, sammenlignende menneskerettighetsloven, verdsettelsesmargin, samspillet mellom menneskerettighetsloven og konstitusjonell lov, mottak og gjennomføring av menneskerettighetsloven i innenlandsk sammenhenger og tilbakeslag mot internasjonal menneskerettighetslov.117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg
Program undervist i:
  • Engelsk
  • Turkish

Se 2 flere kurs fra Koc University - Istanbul Turkey »

Sist oppdatert Juli 7, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
sep. 2020
Duration
4 år
Heltid studier
Deadline
Juni 30, 2020
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2020
Sluttdato
Mai 2024
Søknadsfrist
Juni 30, 2020

sep. 2020

Location
Søknadsfrist
Juni 30, 2020
Sluttdato
Mai 2024