Vår pg cert internasjonal handel og forretningsjuss Kurset * online kan oppnås som en frittstående kvalifisering eller brukes som et springbrett mot vår fulle LLM. Kurset gir studentene å utforske områder som lov av verdens handelsorganisasjon, internasjonal konkurranserett, og internasjonalt salg av varer.

Law er en anerkjent og høyt respektert faget og kunnskap om vår PG Cert International Trade and Commercial Law vil åpne opp mange muligheter for deg til å utvikle din karriere et høyt nivå karriere i et internasjonalt advokatfirma, multinasjonalt selskap eller statlig organisasjon.

* Startdato for dette kurset er fortsatt underlagt Universitetsgodkjenning. I tilfelle at godkjenningen ikke er gitt ved kursets startdato, vil en alternativ dato bli tilbudt eller full refusjon gitt.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% online universitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til læremidler.

Denne læringsplattformen gjør at både studenter og veiledere til å aktivt ta del i sanntids samtaler, og du kan lytte til, og visning, live forelesninger og seminarer over internett.

Du er støttet gjennom hele kurset av en dedikert student rådgiver og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder.

Assessment

Vi vedta en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamen. Taksering av PG Cert International Trade and Commercial Law vil være basert på en kombinasjon av skriftlig kurs.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre arbeidsevne blant våre kandidater. Våre nettbaserte kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensialet med en blanding av ferdigheter som er direkte overførbar til arbeidsplassen.

Den juridiske kunnskap fra PG Cert International Trade and Commercial Law kan forberede deg på en rolle i et internasjonalt advokatfirma, multinasjonalt selskap eller statlig organisasjon.

Kvalifiserte jurister eller advokater vil også være i stand til å bruke ferdigheter og kunnskaper som er oppnådd fra å studere kurs for å møte sine årlige Continuing Professional Development (CPD) krav.

Opptakskrav:

Det er to oppføring ruter for denne spennende kurs: Academic oppføring rute og Open oppføring rute.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Hvis du registrerer deg på vår PG Cert International Trade and Commercial Law, men bestemmer seg for at online læring er ikke for deg, vil vi tillate deg å trekke seg innen 21 dager fra startdatoen som er angitt på tilbudsbrev. Hvis du har betalt en første innskudd opp foran, vil du få full refusjon.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 7 flere kurs fra University of Essex Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
8 måneder
Heltid studier
Pris
3,635 GBP
betales i månedlige avdrag.
Etter sted
Etter dato