Vår PG Dip International Trade and Commercial Law kurset * tilbyr en avansert kvalifikasjon som er utformet for å bygge på kunnskap fra PG Cert programmuligheter og også introdusere juridisk forskning ferdigheter og metoder, internasjonal godstransport, privat folkerett, immaterielle rett og internasjonal kommersiell tvisteløsning.

Loven er et anerkjent og høyt respektert fag, og kunnskapen som er oppnådd i vår PG Dip International Trade and Commercial Law, åpner for mange muligheter for å utvikle karrieren din på et høyt nivå karriere i et internasjonalt advokatfirma, multinasjonalt selskap eller statlig organisasjon.

* Startdato for dette kurset er fortsatt underlagt Universitetsgodkjenning. I tilfelle at godkjenning ikke er gitt på kursets startdato, vil en alternativ dato bli tilbudt eller full refusjon gis.

Undervisningsmetoder og stil

Siden vi er et 100% online universitet, bruker vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en tradisjonell campus. Systemet sporer og styrer læringsprosessen i sanntid, og gir deg umiddelbar tilgang til dine læringsmateriell.

Denne læringsplattformen gjør det mulig for både studenter og veiledere å delta aktivt i sanntidssamtaler, og du kan lytte til, og se, leve forelesninger og seminarer over internett.

Du støttes gjennom hele kurset av en egen studentrådgiver, og har mulighet til regelmessig å samhandle med medstudenter og veileder.

evaluering

Vi vedtar en oppdragsbasert tilnærming til vurdering i stedet for eksamener. Vurdering av PG Dip Internasjonal handels- og handelslov vil være basert på en kombinasjon av skriftlig kurs.

Du vil alltid være oppmerksom på din nåværende foreløpige klasse rett fra starten av programmet, slik at du kan evaluere suksessen til dine nåværende studiemetoder og tydelig identifisere områder for å forbedre.

Karrieremuligheter

Vi er dedikert til å forbedre sysselsetting blant våre kandidater. Våre online kurs gir deg muligheten til å forbedre dine karrieremuligheter og inntjeningspotensial med en blanding av nøkkelferdigheter som er direkte overførbare til arbeidsplassen.

Den juridiske kunnskapen fra PG Dip International Trade and Commercial Law kan forberede deg på en rolle i et internasjonalt advokatfirma, multinasjonalt selskap eller statlig organisasjon.

Kvalifiserte advokater eller advokater vil også kunne bruke ferdighetene og kunnskapen som er oppnådd ved å studere kurset for å dekke sine årlige krav til fortsatt faglig utvikling (CPD).

Inntakskrav:

Det er to inngangsruter tilgjengelig for dette spennende kurset: Akademisk innreise og arbeidsopplevelsesrute.

21-dagers pengene tilbake-garanti

Hvis du registrerer deg på vår PG Dip International Trade and Commercial Law, men bestemmer at online læring ikke er for deg, vil vi tillate deg å trekke tilbake innen 21 dager etter startdatoen oppgitt på tilbudsbrevet. Hvis du har betalt et innledende innskudd, vil du motta full refusjon.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 7 flere kurs fra University of Essex Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
16 måneder
Heltid studier
Pris
7,271 GBP
betales i månedlige avdrag.
Etter sted
Etter dato