Online LLM i energi- og miljørett

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Online LLM energi- og miljørett

Enten du er i en rolle med voksende ansvar over energi- eller miljørett, eller en LLB-kvalifisert advokat som er klar for din neste satsing, gir University of Birminghams Online LLM i energi- og miljørett den juridiske rammen for å oppfylle et økende antall karrierer.

Denne 100% online LLM-leveres av et topp-100 globalt universitet, og gir deg de intellektuelle rammene for å forstå juridiske svar i en transnasjonal, flerkompetent tilnærming. Når du dekker forskjellige nivåer av energiseierskap og miljøbeskyttelse, vil du få kunnskap og juridisk ekspertise for å forfølge karrierer i både energi- og miljøsektorer og svare på lokale og globale utfordringer, hvor som helst i verden.

"Å lære i et stimulerende og positivt miljø fra verdensledende eksperter på sitt felt var en viktig grunn for meg til å velge University of Birmingham for min doktorgrad."

Maria Pilavki - LLM strafferett og strafferett

Lært av et høyt kvalifisert og erfarent team av forelesere, og tilbyr 100% online LLM all akademisk strenghet og global karakter du kan forvente fra et Russell Group-universitet, med fleksibilitet til å studere når det passer deg, hvor som helst i verden .

Finne ut mer

Ta tak i verdens største utfordringer

University's Law School er kjent for sin juridiske utdanning og sin legitimasjon, og har forelesere i forkant av myndighetens miljølovgivning. Under deres sakkyndige veiledning tar Online LLM Energy and Environmental Law en analytisk, forskningssentrert kvalitet og beriker innholdet med de nyeste teoriene og praksisene.

Programmet tar 2,5 år å fullføre, og dekker temaer som inkluderer miljøbeskyttelse og energiproduksjon og juridiske spørsmål fra lover om olje og gass til fornybar energi og klimaendringer og er delt opp i seks karrierefokuserte moduler (20 studiepoeng hver) og en avhandling . Utforsk både energi- og miljøspørsmål grundig, mens du fortsatt har god tid til å reflektere og anvende læringen din.

Finne ut mer

Kjernemoduler

  • Miljø- og energiregulering
  • Lov om kjernekraft
  • Vurdering og finansiering av energiprosjekter
  • Olje- og gasslov
  • Miljøvern og forurensningskontroll
  • Lov om fornybar energi og klimaendringer

Nøkkelord

University of Birminghams Online LLM i energi- og miljørett er spesielt designet for LLB-kvalifiserte advokater eller de som allerede jobber i sektoren og søker å befeste sin kunnskap i et miljø i verdensklasse.

Det er tre inntak i året. Studentene kan delta på programmet i mars, juni eller oktober.

Finne ut mer

Opptakskrav

For å bli akseptert i dette programmet, må søkerne ha:

  • Minst en øvre andreklassing eller ikke-britisk ekvivalent i lov ELLER en øvre andreklasse eller ikke-britisk tilsvarende i en alliert grad med relevant arbeidserfaring i sektoren.
  • To referanser.
  • En redegjørelse for hensikt.

For internasjonale studenter gjelder standardkrav for engelskspråk. Du må ha en IELTS 7.0 med ikke mindre enn 6,5 i alle band.

Avgifter og finansiering

For detaljert prisinformasjon og for å finne ut mer om betalingsmåter som er tilgjengelige, vennligst be om informasjon, og et medlem av innmeldingslaget vil være i kontakt for å diskutere din forespørsel.

Finne ut mer

Sist oppdatert sep. 2020

Om skolen

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of t ... Les mer

The University of Birmingham’s flexible online learning courses connect you with international faculty and peers, so you gain crucial career skills and an informed global perspective. As a member of the Russell Group, the University Birmingham also surrounds students with the top scholarly research and professional links in both the business and private sectors... Minimér