Online juris doctor

Generelt

Programbeskrivelse

California School of Law er en online lov skole med mål om å tilby en lærerik opplevelse som er så nært som mulig til at på et tradisjonelt bolig jusstudiet. Studenter ved CSL kan se og snakke med professorer og klassekamerater ved å logge deg inn i en live Video Conferencing Klasserom fra sin datamaskin hjemme eller på jobb.

State of the art teknologi utnyttes til å gi direkte, live toveis video / audio kommunikasjon mellom lærere og studenter, og skaper et virtuelt klasserom. Dette gjør at professorer og studenter for å diskutere og debattere loven bruker sokratiske metode som om de var fysisk i samme rom.

Timeplaner

California School of Law utgir timeplanen på sin hjemmeside før begynnelsen av hvert semester av studiet. Studentene får også en e-post med informasjon om deres timeplan. California School of Law virtuelle klasser møtes på tirsdag og torsdag kveld fra 6:00 til 9:00 pmPST eller PDT, som er 09:00 til 12:00 EST eller EDT på østkysten. Studentene tar to klasser hver kveld, den første klasse fra 06:00 til 07:30 og den andre klassen fra 19:30 til 09:00. California School of Law er på en trimester system, dvs. det er tre semestre hvert år og fire år å fullføre jusstudiet.

Hvert semester er en fire måneders semester, hver klasse møter 30 ganger, med en endelig og mid-vilkår, slik som ved tradisjonelle bolig lov skoler. Klasse tid er bare en del av studien tiden det tar å tjene en Juris Doktorgrad.

Karakterer

Karakterer er primært basert på avsluttende eksamen og to mid-term eksamener. Instruktører kan kreve skriftlige papirer i tillegg til eksamen. Noen instruktører gi ytterligere undersøkelser eller andre oppdrag, inkludert bore spørsmål, som kan eller ikke kan telles i den endelige karakteren.

  • Professorer, kan faktor i deltakelse, men det er mindre enn 5%. Imidlertid kan en Professor trekke en halv grad ved slutten av trimester for ikke-deltakelse.
  • The Final er minimum 75% av karakteren, midterms og deltakelse full de resterende 25 prosent.
  • Andre, tredje, fjerde-årsklasser ikke alltid følger denne formelen, for eksempel i juridisk forskning og skriving og Trial Advocacy studentens karakter er basert på oppgaveskriving og prosjekter.

Bokstavkarakter gis, og pluss og minus karakterene er gitt

Graduation

Programmet tar 4 år å fullføre, og kan ikke bli fremskyndet til 3 år (jusstudenter deltar tre års loven skoler programmer er ikke tillatt å jobbe når du deltar).

Hver student som nyutdannede fra California School of Law mottar en Juris Doctor Degree, og skaper mange arbeidsplasser som advokat, jusprofessor, business person, eller hvor du forestille deg din karriere tar deg.

Undervisning

Den forventede undervisning for hvert trimester er $ 3.000. For et år, er det undervisning $ 9,000.00. Den totale forventede kostnaden for undervisning for å fullføre Juris Doktorgrad programmet er $ 36,000.00.

Søknad

Den neste trimester begynner den 24. mars 2016. Søknadsfristen for neste trimester er 01.07.2016.

Sist oppdatert mars 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The California School of Law is an online law school with the goal of providing an educational experience that is as close as possible to that at a traditional residential law school.

The California School of Law is an online law school with the goal of providing an educational experience that is as close as possible to that at a traditional residential law school. Minimér
Santa barbara