Master of Law (Leuven)

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Juridiske fakulteter ved University of Leuven ( KU Leuven ) og University of Zurich tilbyr et dobbeltgradsprogram som er fullt undervist på engelsk. Det toårige masterstudiet inneholder ett års studier i Leuven og et annet i Zürich.

Hva handler programmet om?

Programmet fokuserer på hver enkelt institusjons individuelle styrker: Internasjonal og europeisk rett i Leuven og voldgiftsrett, finansiell rett og menneskerettighetsrett i Zürich. Sveits har et rykte i verdensklasse som et senter for voldgift og bankvirksomhet, og mange internasjonale institusjoner har base der i Genève, akkurat som de er i Brussel, omtrent 30 km fra Leuven.

Etter fullført studium får studentene en dobbel grad - en fra KU Leuven og en annen fra Universitetet i Zürich. En dobbeltgrad fra to ledende advokatfakulteter i Europa vil være av enorm merverdi for din fremtidige profesjonelle karriere i internasjonal sammenheng.

Hvert partneruniversitet vil velge femten studenter som skal delta i programmet.

styrker

  • 2 grader fra to ledende jus-fakulteter i Europa.
  • Fullt undervist på engelsk.
  • Ett års studier i Leuven og et annet i Zürich.

Er dette det rette programmet for meg?

Helst bør du ha følgende attributter:

  • grunnleggende kunnskap om lokal, europeisk og internasjonal rett og ha en generell forståelse av det gjensidige forholdet mellom disse tre rettssystemene;
  • en evne til å lokalisere lov i dens sosiale, historiske og geografiske kontekst;
  • en evne til å behandle loven med kritisk, reflekterende forskning;
  • en mestring å resonnere i det abstrakte, syntetisere og analysere for å tenke på en kreativ og lovdannende måte;
  • grundig kunnskap om de typiske rettskildene.

Karrieremuligheter

Master of Law-programmet er et springbrett mot en interessant juridisk karriere. Som eksperter på europeisk og internasjonal rett jobber studentene våre i internasjonale advokatfirmaer, et bredt utvalg av offentlige tjenestefelt på alle nivåer av myndighetene og i europeiske og internasjonale institusjoner og i spesielle interessegrupper. Våre kandidater rekrutteres også av frivillige organisasjoner og selskaper i privat sektor.

Start karrieren, i løpet av studiene

I løpet av bachelor- og masterstudiet kan du allerede forme din egen profil ved å velge en viss fordypning, studere i utlandet (Erasmus), gjøre en arbeidsplassering eller starte din egen virksomhet.

Studentkarrieresenteret setter deg gjerne på rett vei mot din første arbeidserfaring. Senteret coacher deg også i jakten på en interessant jobb og hjelper deg med jobbintervjuer. For studenter som ønsker å starte sin egen virksomhet har KU Leuven også Lcie, KU Leuven samfunnet som oppmuntrer studenter med innovative og gründerideer.

Vet du ikke hvor du skal begynne? Studentkarrieresenterets databaser inneholder tilbud på jobber, frivillighetsarbeid, innovasjonsprosjekter og studentjobber. Du kan også besøke et av arrangementene organisert av Karrieresenteret.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked ... Les mer

KU Leuven is an institution for research and education with international appeal. All programmes at this University are based on the innovative research of its scientists and professors and are ranked among the top 100 in the world. Minimér
Besøk skolens nettsted