Les den offisielle beskrivelsen

Kurset

LLM International Corporate and Commercial Law er designet for jurister og fagfolk som ønsker å utvikle den spesialistiske juridiske kompetansen som kreves i dagens globale økonomi.

Betydningen av nasjonale grenser er avtagende, og omfattende kunnskap om loven om internasjonal handel og kommersielle forhold er av største betydning. Dette programmet gir deg muligheten til å utvikle en grundig kunnskap om lov og forskrifter som styrer bedriftens og kommersielle aktiviteter over landegrensene.

Dette gir deg muligheten til å reflektere over de private og offentlige dimensjonene av de lovbestemmelsene som er nødvendige for å styre verdensøkonomien, og forberede deg på å reagere på endring og dynamisk karakter av juridiske forhold mellom bedrifter, enkeltpersoner og stater.

En betydelig avhandling er nødvendig som en del av studien din, og dette er laget for å gjøre det mulig for deg å forbedre dine ferdigheter når du foretar en detaljert undersøkelse i et område du ønsker.

Hvordan du studerer

LLM gir studentene muligheten til å reflektere de private, bedriftens og de offentlige dimensjonene av de juridiske reglene som er nødvendige for å styre verdensøkonomien med moduler om internasjonal forretningslovgivning (inkludert både internasjonal handel og internasjonal varehandel), privat folkerett og offentlig regler om EUs indre marked og blant annet Verdenshandelsorganisasjonen.

Kontakt og uavhengig studie

Programmet leveres av to timers seminarer, en gang per uke, i hver modul. Omfattende forberedelse er nødvendig for hvert seminar, og bred lesing er forventet.

Studien på høyere nivå innebærer en betydelig del av uavhengig studie, utforsker materialet dekket av forelesninger og seminarer. Som en generell veiledning forventes det å bruke to timer i uavhengig studie for hver time i klasselever.

Hvordan blir du vurdert

Alle moduler vurderes ved skriftlige oppgaver. Det er også et krav om å skrive en betydelig avhandling. Det er ingen eksamener, skriftlig eller muntlig.

Vurdering tilbakemelding

University of Lincoln policy for vurdering tilbakemelding har til hensikt å sikre at akademikere vil returnere kursopplæringer til deg raskt - vanligvis innen 15 virkedager etter innsendingsdatoen.

Inntakskrav

Første eller andre klasse æresgrad i et relevant emne.

Internasjonale studenter vil kreve engelsk språk på IELTS 6.0 med ikke mindre enn 5,5 i hvert element, eller tilsvarende.

Program undervist i:
Engelsk
University of Lincoln

Se 6 flere kurs fra University of Lincoln »

Sist oppdatert March 5, 2019
Dette kurset er Campus based
Startdato
Aug. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
15,600 GBP
Internasjonale studenter. | Hjem / EU-studenter: £ 8 600
Deadline
Etter sted
Etter dato