Master i skaderett

Generelt

Programbeskrivelse

Mastergraden er utformet for å bygge en streng undersøkelsesprofil, basert på avansert forskning på erstatningsretten i et europeisk og komparativt perspektiv, og særlig fokusert på feltet ikke-kontraktsmessig ansvarsansvar og på grunnlaget for analyse av prinsippene som artikulere privatrett, med spesiell oppmerksomhet mot oppgaven som er foreslått av den beste teorien om samtidsrett.129557_rsz_man-in-black-holding-phone-618613.jpg

presentasjon

Hvorfor studere denne mesteren?

Universitetets masterstudium i skaderett, i motsetning til andre programmer på dette emnet som tilbys i noen spanske universiteter, er offisielt og bekreftet av Kunnskapsdepartementet. Det er ment å bygge en streng undersøkelsesprofil, basert på avansert forskning på erstatningsretten i et europeisk og komparativt perspektiv, og særlig fokusert på feltet ikke-kontraktsmessig sivilrettslig ansvar og på grunnlaget for analysen av prinsippene som artikulerer Privatrett, med spesiell oppmerksomhet mot oppgaven som er foreslått av den beste teorien om samtidsrett.

Mastergraden undervises kontinuerlig fra studieåret 2012-2013 på spansk, selv om noen anbefalte materialer er publisert på engelsk. Den fleksible strukturen til masteren, basert på moduler og to spesialiteter, letter studenten å tilpasse studiet i egne interesser og fagområder. Utviklingen og temporaliseringen av innholdet er også spesialdesignet for å tilpasse seg behovene til studenter som ønsker å ta en universitetsgrad.

Lærerstaben som underviser i studiet inkluderer spesialister med en lang akademisk karriere på dette området, både på det faglige feltet og i praksis. Law School of University of Girona tilbyr også enkel tilgang til lærere og støtte fra en komplett bibliografisk samling og et bibliotek utstyrt med den nyeste teknologien for juridisk informasjon. En liten universitetsby som Girona, mindre enn en time fra Barcelona og Sør-Frankrike, blant andre fordeler, gir studentene muligheten til å stille til disposisjon alle utdanningsressursene til et universitet uten å måtte støtte masseringen av de store byene. I tillegg har studenten til rådighet et komplett fritids-, gastronomi- og kulturutstyr i byen selv og dens omgivelser, med mange aktiviteter for å gjøre oppholdet enda mer lønnsomt og morsomt.

Masteroppgaven (TFM), som masteren avslutter med, kan presenteres både personlig og telematisk.

Generell informasjon

 • Master's Name: Master in Damage Law
 • Omfang: jus, økonomi og næringsliv
 • Type: Forskning
 • Tilknytningsenhet: Institute of European and Comparative Private Law
 • Akademisk sekretariat: Juridisk skole
 • Varighet: 60 studiepoeng (42 undervisning og 18 TFM)
 • Kalender og timeplan: Intensivt program (42 studiepoeng): 14 uker, fra januar til april. Timer: ettermiddager, fra 15:00 til 21:00. Det anbefales å gjøre TFM i løpet av det følgende studieåret.
 • Regime: Heltid
 • Modalitet: Ansikt til ansikt
 • Undervisningsspråk: spansk
 • Maks antall plasser: 30
 • Pris: Forhåndsregistrering: 30,21 euro. Reservasjon av sted: 500 euro (på grunn av registreringen). Undervisning: 46,11 euro / kreditt (65,87 euro / kreditt for borgere i land utenfor EU, ikke innbyggere i den spanske staten)

Treningsmål

Programmet for University Master's Degree in Damage Law som tilbys av University of Girona, sikter til avansert juridisk opplæring i de områdene som er mest direkte knyttet til sivilrettslig ansvar. Den har to spesialiteter, den ene i privatrettslig ansvar for kontraktsmessig og utenom kontraktsansvar, og den andre i Grunnleggende for analyse av privatretten; begge muliggjør tilgang til doktorgrad. Forslaget tilbyr opplæring i europeisk privat og komparativ rett, avgjørende for enhver forsker som spesialiserer seg i privat rett, og i grunnleggende om privatrett, grunnleggende for de som ønsker å utvikle en akademisk karriere knyttet til forskning i filosofi om privatrett.

Tilgang, opptak og påmelding

Forkvalifikasjonskrav

Å være i besittelse av en bachelor- eller doktorgrad i jus eller beslektet emne som inkluderer en opplæring i privatrett og som tillater studenter. Når man tar hensyn til programmets internasjonale tilnærming, er det ingen spesifikke reservasjoner av steder for utenlandske studenter (fra EHEA med en bachelorgrad eller uteksaminerte utenlandske utdanningssystemer utenfor EHEA, uten behov for godkjenning, med forhåndsverifisering som godkjenner et opplæringsnivå tilsvarer de tilsvarende spanske bachelorgradene og som i det utstedende landet gir tilgang til videreutdanning). Uansett vil kandidater med universitetsrettslig utdanning ha fortrinnsrett.

Opptak og påmelding

For å få tilgang til mastergraden må du fullføre forhåndsregistreringen til universitetet. Kandidater fra utenfor EU anbefales å forhåndsregistrere seg i løpet av de første forhåndsregistreringsperiodene for å sikre at de får et sted. Når forhåndsregistreringen er fullført, vil masteropptaksrådet vurdere studentens læreplan for å sikre kandidatene egnethet i forhold til dedikasjonen som er nødvendig for fremdriften av opplæringen. Kunnskap om språk vil bli tatt i betraktning så vel som tidligere meritter innen forskning eller yrkeserfaring.

Curriculum

moduler

Modul 1: Sivilansvar

 • Rettslig ansvar: grunnleggende
 • Ansvar for risiko og kjøretøyets sirkulasjon
 • Ansvar for produkter, medisinsk og helse og produktsikkerhet

Modul 2: Skadelovsfilosofi

 • Epistemologiske grunnlag for testen om samfunnsansvar
 • Økonomisk analyse av skadeloven

Modul 3: Praktiske aspekter ved privatrett

 • Forsikringsrett
 • Administrasjonens ekteskapsansvar

Valgfritt (klassifisert etter reiserute)

Reiserute: Privat lov om kontraktsmessig og ikke-kontraktsmessig ansvar

 • Avtalelov
 • Sivil beskyttelse av grunnleggende rettigheter
 • Systemer for vurdering av kroppskader: sammenlignede baser
 • Europeisk forbrukerlov

Reiserute: Grunnlag for analyse av privatrett

 • Begrunnelse og funksjoner av sivilt ansvar
 • Filosofiske forestillinger om årsakssammenhengen
 • Distribuerende aspekter av erstatningsretten
 • Ekspertbevis i sivilrettslig ansvar

Andre valgfrie (begge reiseruter)

 • Store spørsmål om privatrett I: Europeisk juridisk tradisjon
 • Hovedspørsmål om privatrett II: faglige beredskaper og sivilrettslig ansvar

Masteroppgave

Karrieremuligheter muligheter~~POS=HEADCOMP

Opplæringen som denne masteren foreslår, er spesielt nyttig for folk som ønsker å forfølge en internasjonal yrkeskarriere, enten på profesjonelle kontorer eller i institusjoner eller frivillige organisasjoner, eller mot profesjonell, offentlig eller privat praksis innen rettsområdet av skader Fra et akademisk synspunkt er opplæring i europeisk og komparativ privatrett også en viktig bagasje for enhver forsker som spesialiserer seg i privatrett, siden den gir en kritisk visjon og kunnskap om de strukturelle årsakene til forskjellene mellom de forskjellige systemene og modellene.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

La Universidad de Girona es una institución pública que se integra en el sistema de universidades públicas catalanas, sobresale en la docencia y en la investigación y participa en el progreso y el des ... Les mer

La Universidad de Girona es una institución pública que se integra en el sistema de universidades públicas catalanas, sobresale en la docencia y en la investigación y participa en el progreso y el desarrollo de la sociedad mediante la creación, transmisión, difusión y crítica de la ciencia, la técnica, las humanidades, las ciencias sociales y de la salud y las artes. Es motor económico y cultural de su entorno, y expresa la vocación de universalidad y de apertura a todas las tradiciones, avances y culturas del mundo. Minimér