Master i konflikt- og katastrofelov

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

LLM Konflikt- og katastrofeloven er utformet for de som ønsker å utvikle spesialistkompetanse i konflikt- og katastrofelov.

Målet med programmet er å utstyre studenter med en kritisk forståelse av hvordan lov, politikk og praksis påvirker respons på konflikt og katastrofe i både menneskelige og miljømessige situasjoner.

En betydelig avhandling er nødvendig som en del av studien din, som er utformet slik at du kan forbedre dine ferdigheter når du foretar en detaljert undersøkelse i et område du ønsker.

moduler

  • Internasjonal straffesvikt (Alternativ) †
  • Internasjonal miljølovgivning (opsjon) †
  • Internasjonale menneskerettigheter (Core)
  • EU som global skuespiller: EUs lov om utenriksrelasjoner (opsjon) †

† Noen kurs kan tilby valgfrie moduler. Tilgjengeligheten av valgfrie moduler kan variere fra år til år, og vil bli gjenstand for minimum studentnummer som oppnås. Dette betyr at tilgjengeligheten av spesifikke valgfrie moduler ikke kan garanteres. Valgfritt modulvalg kan også påvirkes av tilgjengeligheten til personalet.

Hvordan du studerer

Programmet leveres av to timers seminarer, en gang per uke, i hver modul. Omfattende forberedelse er nødvendig for hvert seminar, og bred lesing er forventet.

Studien på høyere nivå innebærer en betydelig del av uavhengig studie, utforsker materialet dekket av forelesninger og seminarer. Som en generell veiledning forventes det for hver time i klasselever å bruke to-tre timer i uavhengig

Hvordan blir du vurdert

Alle moduler vurderes ved skriftlige oppgaver. Det er også et krav om å skrive en betydelig avhandling. Det er ingen eksamener, skriftlig eller muntlig.

Vurdering tilbakemelding

University of Lincoln policy for vurdering tilbakemelding har til hensikt å sikre at akademikere vil returnere kursopplæringer til deg raskt - vanligvis innen 15 virkedager etter innsendingsdatoen.

Inntakskrav

En annen klasse æresgrad eller høyere i et emne eller relevant erfaring.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Minimér