Master i internasjonal og europeisk lov

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

  • Det juridiske fakultet er den eldste og mest prestisjefylte advokatskolen i Litauen.
  • Et program designet for de mest relevante og oppdaterte kursene i tre forskjellige baner (Internasjonale og menneskerettigheter; Tech Law; Business Law).
  • Studentene har rett til å delta på internasjonale konferanser og andre akademiske arrangementer.
  • Fremragende professorer fra hele Europa.

Hensikten med studiet er å trene juridiske eksperter og fagpersoner innen juridisk tjeneste med omfattende og dyp kunnskap om internasjonale, internasjonalt-regionale og europeiske juridiske normer som påvirker de viktigste områdene i nasjonale rettssystemer, samt utvikling, tolkning , og anvendelse av disse juridiske normene; evner til å identifisere, analysere og løse komplekse problemer knyttet til lovgivning og juridisk anvendelse i sammenheng med internasjonal og europeisk rett; evner til å anvende den tilegnede kunnskapen i profesjonell praksis på en innovativ og integrert måte for å løse tvister og juridiske konflikter som oppstår i et internasjonalt miljø; kritisk tilnærming og ferdigheter for å utføre uavhengig forskning og komme med forslag basert på vitenskapelig analyse.

141913_QB3A8336.jpgVilnius University","author_url":"","source":""}" alt="141913_QB3A8336.jpg" />

Programmet varer tre semestre (1,5 år, 90 studiepoeng). I begynnelsen av studiene velger hver student sporet han eller hun er interessert i tre alternativer:

  • Internasjonal lov og menneskerettigheter;
  • Teknisk lov;
  • Business lov.

Studentene studerer to generelle obligatoriske kurs (20 studiepoeng) som representerer kjernen i programmet, samt fire obligatoriske kurs (20 studiepoeng) i det valgte interessesporet. De resterende studiepoengene (20 studiepoeng) tildeles studentens fritt valg. Disse valgfrie kursene (4 valgfag) gir en mulighet til å designe individuelle studieres profiler innenfor områdene til studentens bekymringer og behov og å forfølge personlig utdanning. Hvert kurs inkluderer forelesninger samt praktisk instruksjonstid (seminarer, workshops, mye aktiviteter osv.). Som alle master avsluttes dette studiet med utarbeidelse av en masteroppgave (30 studiepoeng) om et vitenskapelig og / eller praktisk relevant tema.

Opptakskrav og utvalgskriterier

  • Bachelor of Laws eller en tilsvarende kvalifikasjon fra en jurist fra institusjoner for høyere utdanning.
  • Engelsk språkferdighet - nivået ikke lavere enn B2 (i samsvar med den felles referanserammen for språk godkjent av Europarådet), bevis på ferdigheter i engelsk: IELTS 5.5+, iBT TOEFL 65+; Kravet gjelder ikke de som er uteksaminert fra studiene levert på engelsk, eller hvis det er morsmål for en kandidat.

Internasjonal mobilitet

Studentene kan delta i mobilitetsprogrammet ERASMUS + som gir en mulighet til å praktisere i utlandet.

Karrieremuligheter

Kvalifiseringen gjør at kandidater kan være juridiske eksperter (rådgivere) til både offentlige og private enheter, engasjere seg som problemanalytikere eller forskere ved akademiske institusjoner, samt å jobbe i alle større juridiske yrker i nasjonale og internasjonale, statlige og ikke-statlige organisasjoner og selskaper. En mulighet for å ha et kontor i regulerte yrker (dommere, advokater, påtalemyndigheter, tjenestemenn osv.) Vil avhenge av kvalifikasjonskrav som gjelder i et bestemt land og anerkjennelse av utenlandske studier.

Nyutdannede fra programmet vil være i stand til å forfølge en akademisk karriere i Litauen og i utlandet for å fortsette sine videre studier i Ph.D. program i samfunnsvitenskap.

Studenterklæringer

Andrii Hubai, en student fra Ukraina

"Internasjonalt og europeisk lovprogram som tilbys ved Vilnius University skiller seg ut blant annet siden det gir innsikt i litauisk opplevelse av integrering i EU. Ved å studere det føler jeg meg på randen til utvikling av den nye generasjonen advokater som er i ferd med å bli drivkraften i Øst-Europa. "

Elene Tevzadze, en student fra Georgia

"Jeg valgte Vilnius University grunn av sin lange historie og på grunn av kunnskapen om at universitetet gir god utdanningskvalitet. Som bachelor ønsket jeg alltid å fortsette studiene innen internasjonal og europeisk rett, og Vilnius University var en av de beste som ga meg denne muligheten. Å studere i et annet land på et annet språk var en utfordring for meg. Men etter en veldig liten periode ble det lettere å studere på grunn av det vennlige personalet som hjalp meg gjennom tøffe situasjoner.

Profesjonelle forelesere var veldig hjelpsomme, vi kunne stille spørsmål når som helst under forelesningene som via e-post, noe som gjorde det lettere for meg å studere så lenge jeg visste at i tilfelle jeg ikke forsto noe, ville jeg kunne få svar når som helst. Universitetet foreslår også forskjellige offentlige foredrag og konferanser, noe som er veldig nyttig for å få tilleggsutdanning.

Til tross for utdannelsen er jeg veldig glad for at jeg har fått venner fra forskjellige land, og jeg hadde en sjanse til å kommunisere med gode fagpersoner som også er mine kolleger. Jeg er veldig glad og stolt over å være en del av Vilnius University og er sikker på at kunnskapen jeg har fått her vil hjelpe meg å skape en vellykket karriere i fremtiden. "

Olga Shevchenko, en student fra Ukraina

"Studieprosessen ved Vilnius University er et kompleks av et stort utvalg av muligheter som tar sikte på å levere det høyeste kvalitative utdanningsnivået for studenter som oppnår forskjellige grader. I løpet av programmet for internasjonal og europeisk lov har jeg ikke bare muligheten til å lykkes fullføre et bredt spekter av lovklasser, men også for å delta på et stort antall ekstra seminarer, rundebord, konferanser og sommerskoler, der professorer fra både EU og USA dimensjon ga meg og mine kolleger evne til å holde rettsvitenskapelige taler og motvirke domstolenes deltagelse. Dermed setter jeg stor pris på å være en del av Vilnius University og ønsker at hver student fra alle kanter av verden føler det samme. "

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science ... Les mer

Welcome to Vilnius University – the oldest and largest Lithuanian higher education institution. Since its establishment in the 16th century, Vilnius University, as an integral part of European science and culture has embodied the concept­ of a classical university and the unity of studies and research. Minimér
Vilnius , Kaunas + 1 Mer Mindre