Master Of Laws I Informasjon Og Kommunikasjonsteknologi Lover (ellm I Ict)

The Open University Of Tanzania

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master Of Laws I Informasjon Og Kommunikasjonsteknologi Lover (ellm I Ict)

The Open University Of Tanzania

Den LLM i informasjonsteknologi Er en re-branded form av LLM i informasjonsteknologi og telekommunikasjon (LLM IT & T) som hadde blitt tilbudt på OUT siden 2009. Kurset tilbys i samarbeid med International Telecommunications Union (ITU) og UK Telecommunications Academy (UKTA). Kurset læres og vurderes av professorer fra UT og Storbritannia, og opprettholder de samme kvalitetsstandardene som det akkrediterte programmet tilbys av britiske universiteter.

Kurset er åpent for lov og andre yrker uteksaminert med interesse i å ta på seg en spesialisering innen informasjonsteknologi og telekommunikasjonslov. Kurset gjennomføres i modulær form.

Programoversikt

Kandidater som velger dette programmet, foretar en unik mulighet - å studere de juridiske implikasjonene rundt Informasjonskommunikasjonsteknologi på verdens lengste etablerte postgraduate masters (LLM) kurs i informasjonsteknologi og telekommunikasjonslov. Som studentorganisasjonens internasjonale karakter demonstrerer, er informasjonsteknologi lov av stor interesse og betydelig betydning. Mastergraden i informasjonsteknologi loven oppfordrer elevene til å vurdere juridiske tiltak både på europeisk og internasjonalt nivå, så vel som innenfor sine egne jurisdiksjoner. Studentene undersøker et mangfoldig utvalg av sentrale temaer, inkludert informasjonssikkerhet, personvern, immaterielle rettigheter, telekommunikasjon, e-handel, internettstyring og tilgang til offentlig informasjon. Disse kan nå gjennomføres ved å delta på Open University of Tanzania.

Enten for faglig, personlig eller faglig utvikling er LLM i informasjonsteknologi og telekommunikasjonslov et ideelt valg for jurister, advokater og IT-spesialister som ønsker å utstyre seg med ferdigheter og kunnskaper for å formulere og anvende lov i informasjonssamfunnet.

Det er 3 potensielle utgangspunkter fra mesterne. Forutsatt tilfredsstillende ytelse, er det mulig å bytte mellom disse, slik at en student som opprinnelig registrerer seg for sertifikatet, kan velge å fortsette å studere til diplom eller masterkvalifikasjon. På samme måte kan en student som er opprinnelig registrert for mesterene, overføres til sertifikatet eller diplomstrømmen.

Fulltid LLM og studenter er pålagt å fullføre fire kurs fra de listede - to kurs per semester. For de kandidatene som søker tildeling av LLM i informasjonsteknologi lov, er det nødvendig med en 20 000 ord avhandling om et emne av eget valg. En fleksibel to-kurset Postgraduate Certificate (PgCert) er også tilgjengelig.

Mål for programmet

LLM-programmet tar sikte på å produsere høyt kvalifiserte, uavhengige og tilpasningsfulle kandidater med solid kunnskap om de grunnleggende prinsippene i loven, som er rustet til sysselsetting både i juridisk yrke og andre forsøksområder. Programmet reflekterer vekten på "nyttig læring" som ligger til grunn for universitetets oppdrag. Modulprogrammet garanterer at alle studenter oppnår de nødvendige benchmarkstandardene, men gir også betydelig fleksibilitet som gjør at studentene kan velge en læreplan som oppfyller sine egne behov. Programmet sikrer også at kunnskap og ferdigheter utvikles gradvis gjennom løpet av graden.

Mål

  • Å utvikle en grunnleggende kunnskap og forståelse av prinsippene, natur og utvikling av juridiske aspekter ved informasjonsteknologi og telekommunikasjon fra jurisdiksjoner.
  • Å utvikle i studentene intellektuell rigor, sinnets uavhengighet og evnen til å tenke kritisk og konstruktivt.
  • Å utvikle i studenter en rekke generiske overførbare ferdigheter som de kan bruke i et bredt spekter av innstillinger.
  • Å produsere nyutdannede som er selvsikker, ansvarlige og reflekterende, og som er rustet til å utvikle sitt potensial gjennom hele karrieren.

Kvalifikasjon for opptak

Kandidater med følgende kvalifikasjoner vil være kvalifisert for opptak til LLM IKT-programmet: En innehaver av Hounor-grad i lov eller en passeringsgrad med PGDL

ELLER

Innehaver av hounor Ikke-juridisk grad fra anerkjent universitet / institusjon med minst arbeidserfaring relevant for kurset

Programdesign

Hver student av Master of Laws i informasjonskommunikasjonsteknologi (eLLM -ICT) vil bli pålagt å studere minimum 72 studiepoeng (18 enheter) som (6Kurs pluss en avhandling). Hver enhet svarer til 40 timers forelesninger eller 4 studiepoeng. Levering vil være gjennom blandet modus; Moodle og ansikt til ansiktsklasser.

Studentene vil bli gitt oppgave, og skal være pålagt å jobbe med det og sende inn oppgaven (i en 6.000 ordsoppgave) tilbake til vurdering innen tre uker etter hvert emne.

Studenter som forfølger LLM-programmet (IKT) skal ha ytterligere seks måneder til å jobbe med et avhandlingsprosjekt.

Etter slutten vil hver kursstudent bli gitt ytterligere tre uker for å jobbe med en oppgave.

Kurskode Course Name Enheter Poeng
OLW 651 Juridiske aspekter av informasjonssikkerhet 2 8
OLW 652 Juridisk styring av kontrakter for IT 2 8
OLW 653 Telekommunikasjonspolitikk og regulering 2 8
OLW 654 Intellektuell eiendomsrett for IT 2 8
OLW 655 Juridiske konsekvenser av e-handel 2 8
OLW 656 Telekommunikasjonsloven 2 8
OLW 600 Juridisk forskningsmetodikk 0 0
OLW 659 Dissertation 6 24

Programmodus for levering

Programmet vil bli levert gjennom forelesninger, på hvert kurs og skal gjennomføres i Dar es Salaam eller et annet valgt sted i Tanzania. 40 Hr-forelesningene vil bli gjennomført innen en arbeidsuke.

Lærerstøttestrategier

Bruk av IKT, forelesningsnotater, med elektroniske lenker til relevant lesing, Database av informasjonsteknologilovens URL-er med søkemotorer, diskusjonslister, Studenters hjemmesider, en link til Butterworth-nettstedet (Dette nettstedet inneholder lenker til saker og vedtekter som diskuteres under Kurset), UT-biblioteket og sakene vedtatt av High Court Commercial Division og Fair Competition Commission.

Program Varighet

Hele programmet skal fullføres innen to år for tildeling av LLM IKT.

Final Award / Graduation Requirements

Minimumskurset for hvert kurs skal være karakteren "B" eller 50%

  1. Kandidater, som vellykket fullfører de nødvendige enhetene / kursene, herunder avhandlingen, skal kvalifisere etter godkjenning av senatet, for tildeling av LLM i informasjonsteknologi lovloven.
  2. Kandidater som fullfører minst fire kurs, men ikke er i stand til å sende inn en avhandling, eller mislykkes i avhandlingen, skal bli tildelt et forskerutdanning i informasjonsteknologi lov.
  3. Kandidater som fullfører minst to kurs, men ønsker å forlate programmet skal tildeles en Postgraduate Certificate i Information Communication Technology Law.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert July 12, 2017
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudier & Campus kombinert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Tanzania - Dar Es Salaam
Studiestart: Sept. 2018, Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018, Feb. 2019
Tanzania - Dar Es Salaam
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen