Malaysia

Om Malaysia

Malaysia er et land som ligger i Sørøst-Asia. Det sitter nær Sør-Kinahavet, og boarders Thailand, Singapore og Vietnam. Befolkningen her er mer enn 28.330.000 mennesker. Det er en mangfoldig kultur, men det er også en av de mest unike miljøer også. Enkeltpersoner som ønsker å leve her må forstå hvordan rettssystemet fungerer, spesielt hvis de har tenkt å arbeide i dette feltet. For mange mennesker, er området spennende og gir mulighet til å bygge en sterk juridisk karriere. Hva er lov System i Malaysia? Rettssystemet i Malaysia er basert på sedvanerett. Loven system dateres tilbake til kolonisering av området av Storbritannia i begynnelsen av det 19. århundre. Landet 's høyeste lov kommer fra Grunnloven av Malaysia. Landet har føderale og statlige lover, samt lokale lover. Det er en dual rettssystemet stede som inkluderer både sekulære lover (inkludert både straffesaker og sivile komponenter) samt sharialover.Mangfoldig og stadig skiftende, er det en av de mest interessante former for loven i regionen.

Studere jus i Malaysia

Hva er en lov grad i Malaysia? Loven grad kreves av de som ønsker å jobbe som advokat i landet er det LL.B. Det er nødvendig for enkeltpersoner å fullføre denne graden ved en akkreditert skole som er anerkjent av Malaysia Bar Association. Law høyere utdanning i Malaysia The LL.B. Kurset er en type æresbevisninger kurs. Det vil si, det kan være svært vanskelig for enkeltpersoner å få dette utdanningsnivået. Kurs og grad må godkjennes av den juridiske Professional Qualifying Board i Malaysia. Vanligvis vil dette løpet av student ta mellom to og fem år å fullføre, avhengig av tidligere utdanning. Når studentene fullføre de nødvendige kurs ved en godkjent skole, kan de sitte for Bar eksamen. Studenter ved University of Malaya eller National University of Singapore er i stand til å bruke sin utdanning for å møte alle krav.Målet er å få et Certificate of Legal Practice før sitter for Bar eksamen. Kostnaden for noen av disse pedagogiske programmer varierer fra skole til skole, med de fleste programmer er i den høyere enden når det gjelder høyeregradsstudier i landet. Når den enkelte har fått sin eksamen kvalifikasjoner og passerer Bar test, han eller hun da må begynne løsaktighet. I denne prosessen, den enkelte arbeider i ni måneder sammen med en advokat eller advokatfirma i landet som er anerkjent av Advokatforeningen. Denne prosessen gir praktisk, opplæring i jobben for den enkelte. Dette er ikke nødvendigvis en betalt stilling, selv om de fleste selskaper tilbyr en grunnlønn for de som jobber for dem. Ved gjennomføring av dette treningsprogrammet, er den enkelte deretter tatt opp til Advokatforeningen og kan begynne å jobbe som advokat i landet.Den enkelte kan arbeide selvstendig som advokat, arbeide med en tilhørende advokatfirma (som mange av dem gjør med løsaktighet firmaet de jobbet gjennom), eller de kan forfølge flere utdanningsmuligheter. Utdannet og masternivå utdanning er også et alternativ for disse personene mens du arbeider. Internasjonale studenter er velkommen inn i de fleste juridiske programmer i landet. Noen internasjonalt studium er anerkjent, men ikke alltid. Studentene må søke direkte med den de ønsker å delta for å lære om de kvalifiserer for opptak og for å bestemme kostnadene universitet. Konkurranse kan være betydelig på de fleste områder. Muligheter for vekst i dette feltet er til stede for dem som fullføre sin utdanning og opprettholde sin Bar lisensiering.