MSL i offentlige anskaffelser

Generelt

Programbeskrivelse

Siden 1960 har GW gitt en streng læreplan som spenner over de tverrfaglige delene av utdanning fra offentlige anskaffelser. I dag utgjør den føderale regjeringens årlige anskaffelse av tjenester, forsyninger og bygging mer enn 500 milliarder dollar. Innkjøp fra statlige og lokale myndigheter legger betydelig til volumet av offentlige anskaffelser og tilhørende muligheter for juridisk praksis. Etter hvert som den globale markedet blir mer flytende og integrert, blir kunnskap om internasjonale og sammenlignende offentlige anskaffelser stadig viktigere. Verdenshandelsorganisasjonens utvikling har utløst ny dialog om rollen som offentlige anskaffelser for både utviklingsland og utviklede land. Våre mangfoldige kurstilbud og ekspert på heltid og tilleggsfakultet gir fremtidige ledere og beslutningstakere i oppkjøpssamfunnet her og i utlandet.

GW Law er fødestedet for myndighetsdisiplinen for offentlige anskaffelser. De fremtredende medlemmene av vårt fakultet er anerkjent som tankeledere i feltet, og produserer stipend som endrer måten verden tenker og snakker om offentlige anskaffelser. Vår erfaringsmessige, praksisbaserte læreplan forbereder studentene på kravene til en kompleks anskaffelsesrettslig praksis. Vi tilbyr et uovertruffen utvalg av grader for advokater i opplæring, advokater og ikke-advokater med erfaring innen offentlige anskaffelser.

Kursene i dette praksisområdet utforsker reglene som regulerer prosessen der den føderale regjeringen inngår kontrakter med private parter og overvåker gjennomføringen av disse kontraktene. Government Contracts er et semesterundersøkelseskurs for studenter som ønsker en generell oversikt over lovgivningen på dette området; de som foretrekker et mer inngående studieløp, kan i stedet velge sekvensen for dannelse av offentlige kontrakter og utførelse av offentlige kontrakter. Avanserte kurs i dette området inkluderer en serie seminarer designet for å gi studentene en rikere forståelse av hvordan anskaffelsessystemer fungerer, både i USA og i utlandet, og utvalgte emnekurs designet for å gi studentene varierende perspektiver på nye spørsmål i loven.

GW Laws MSL hjelper med å møte den økende etterspørselen etter ikke-advokater å være kjent med de mange måtene loven påvirker industrien. MSL-programmet er ment for fagpersoner som ikke er interessert i å oppnå en juridisk grad eller utøve lov, men som jobber i jobber der kunnskap om loven er viktig. Kunnskapen som er oppnådd kan øke karriereforberedelser eller profesjonell utvikling.

Hvem kan ha nytte av?

 • Offiserer for føderale eller statlige forhold
 • journalister
 • konsulenter
 • Kyndige vitner som vitner for offentlige etater
 • Overensstemmelsesoffiserer
 • Innkjøpsspesialister
 • Policyanalytikere
 • Andre som søker juridisk innsikt i relaterte karrierer

Nyt en fleksibel, mangfoldig læreplan

Med en grundig, men håndterbar læreplan, tilbyr MSL-programmet studentene fleksibilitet til å designe et kursmål individuelt skreddersydd for å dekke deres behov.

Obligatoriske kurs - 11 studiepoeng

Valgfrie kurs - 13 studiepoeng (velges fra dette representativt utvalg)
 • Dannelse av offentlige kontrakter (6502) - 3 studiepoeng
 • Utførelse av offentlige kontrakter (6503) - 3 studiepoeng
 • Antikorrupsjon og samsvar (6511) - 2 studiepoeng
 • Kostnader og priser for offentlige kontrakter (6506) - 2 studiepoeng
 • Advanced Writing (65xx) - 1 studiepoeng

 • Advokat for offentlige kontrakter (6505) - 3 studiepoeng
 • Sammenlignende offentlige anskaffelser (6508) - 2 studiepoeng
 • Seminar for statlige og lokale anskaffelser (6509) - 2 studiepoeng
 • Innkjøpsreformseminar (6509) - 2 studiepoeng
 • Foreign Contracting Seminar (6509) - 2 studiepoeng
 • Seminar for offentlige anskaffelser av immateriell rett (6512) - 2 studiepoeng
 • Federal Grants Law (6514) - 2 studiepoeng
 • Innkjøp i internasjonal utvikling (6516) - 2 studiepoeng

Nyutdannede vil bli tildelt MSL-graden, med en notasjon om deres konsentrasjonsområde.

Lær på ditt tempo

For å sikre maksimal fleksibilitet, kan programmet imøtekomme både heltidsstudenter som er interessert i å fullføre graden på ett år og deltidsstudenter som kanskje ønsker å ta ett eller to kurs i løpet av et semester eller sommer, hvis det tilbys relevant kursarbeid. Alle påmeldte studenter vil ta kurs på Foggy Bottom-campus sammen med JD- og LLM-studenter, og dermed dra nytte av erfaringene fra fakultetet, spirende advokatpersoner og erfarne utøvere.

Få tilgang til hjertet av nasjonens hovedstad

Alle studenter drar nytte av GW Laws enestående beliggenhet i hjertet av Washington, DC, over gaten fra Det internasjonale pengefondet og Verdensbanken, to kvartaler fra internasjonalt kjente advokatfirmaer på K Street, tre kvartaler fra det amerikanske utenriksdepartementet, og en T-banetur unna Høyesterett og en rekke ikke-statlige og politiske byråer. Studentene våre samhandler rutinemessig med praktikere og politiske beslutningstakere på høyt nivå fra de nærliggende institusjonene i praksisplasser, praksisplasser, andre frivillige muligheter og en rekke foredrag og aktuelle programmer om dagens spørsmål.

MSL-opptak

GW Laws MSL hjelper med å møte den økende etterspørselen etter ikke-advokater å være kjent med de mange måtene loven påvirker industrien. MSL-programmet er ment for fagpersoner som ikke er interessert i å oppnå en juridisk grad eller utøve lov, men som jobber i jobber der kunnskap om loven er viktig. Kunnskapen som er oppnådd kan øke karriereforberedelser eller profesjonell utvikling.

Inngangskrav

MSL-søkere må ha en kandidatgrad eller tilsvarende og ha minimum tre til fem års yrkeserfaring knyttet til deres konsentrasjonsområde, som vurdert av dyktige programledere og dekaner. Studenter hvis lavere grad ble oppnådd fra en ikke-amerikansk skole hvor engelsk ikke er undervisningsspråket, må oppfylle minimumskravet for språktest. Søkere må også ha sterke anbefalingsbrev fra de som er i stand til å kommentere i detalj om arten av sitt arbeid og fordelen av MSL til karriereutviklingen.

Online Program

MSL-studenter i offentlige anskaffelser MSL har muligheten til å fullføre graden helt online. Dette alternativet er bare tilgjengelig for MSL for offentlige anskaffelser. Søknadsprosessen er den samme, som beskrevet nedenfor. For å velge online studie, velg alternativet “online” når du søker.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship.

Since enrolling its first class in 1865, The George Washington University Law School has produced some of the finest minds across the spectrum of legal scholarship. Minimér
Washington