LAWSTUDIES.NO

Beste studieprogrammer {lawstudies-mls:plural} i USA 2019

En MLS, også kjent som en Master of Science i juridiske studier, bidrar generelt til å gi studentene grunnlag for å forstå hvordan loven fungerer. Dette kurset kan vanligvis oppnås på relativt kort tid.

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

{lawstudies-mls:plural} i USA

treff Filter

Master of Comparative Law (MCL)

Indiana University Maurer School of Law
Campus Heltid studier 2 semestre August 2019 USA Bloomington

Den MCL er et to-semester program som tilbyr internasjonale studenter uten en første grad i loven, men med juridisk erfaring eller en sterk interesse for å bli kjent med amerikansk lov og juridiske institusjoner.

LLS Master of Tax Law (MT)

Loyola Marymount University Online
Nettstudier Heltid studier Deltid 2 år August 2019 USA Los Angeles + 1 fler

Bli med på vår online Master of Tax Law (MT), rangert nr. 3 online skatte lov programmet i nasjonen basert på US News

Master of Legal Studies ved Washington University School of Law

Washington University School of Law
Nettstudier Heltid studier September 2019 USA St. Louis

Online Master of Legal Studies (MLS) grad fra Washington University School of Law tilbyr et grundig perspektiv på det amerikanske rettssystemet og utvikler praktiske ferdighetssett brukt av advokater - debatt, analytisk tenkning, juridisk skriving og mer.

Juris Master grad

Emory Law
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 9 - 48 måneder Januar 2020 USA Atlanta + 2 fler

Juris Master degree gir fagfolk grunnleggende juridisk trening spesifikk for sine interessepunkter, og hjelper dem med å fremme karrieren deres. Nye elektroniske studieformater er tilgjengelig i helsevesenets lov og forretningslov for august eller januar innmelding.

Master of Legal Studies (MLS)

American University Washington College of Law
Nettstudier Heltid studier 15 måneder September 2019 USA Washington

American Universitys online Master of Legal Studies-program forbereder studentene til å anvende juridiske konsepter til hverdagens rolle. Programmet kan fullføres på 15 måneder. Ingen GRE / LSAT kreves for å søke.