Filter
MLS
USA Indiana Indiana Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp {lawstudies-mls:plural} i Indiana i USA 2019

Som lov kan påvirke nesten alt fra forretningsliv til privatliv og mer, kan å skaffe en MLS hjelpe studenter på mange måter. Denne typen utdannet program kan gi en grunnleggende forståelse av juridiske studier og forbedre et CV eller CV.

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

{lawstudies-mls:plural} i Indiana i USA

Les mer Minimér

treff

Indiana University Maurer School of Law

Den MCL er et to-semester program som tilbyr internasjonale studenter uten en første grad i loven, men med juridisk erfaring eller en sterk interesse for å bli kjent med ... [+]

Master of Comparative Law (MCL)

Den MCL er et to-semester program som tilbyr internasjonale studenter uten en første grad i loven, men med juridisk erfaring eller en sterk interesse for å bli kjent med amerikansk lov og juridiske institusjoner. Gradskrav:

Fullfør minst 20 timer selvfølgelig kreditt;Fullfør ett studieår i bostedet i Law School;Fullfør B504 Innføring i amerikansk lov for 2 studiepoeng og B530 juridisk diskurs og skriving for 2 studiepoeng;Bære ikke mindre enn 8 timer selvfølgelig kreditt per semester;Opprettholder et kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt på minst 3,0; ogFullfør gradskravene i ikke mer enn tre påfølgende semester.AdgangSøknadsprioritetsdatoer... [-]
USA Bloomington
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk