Filter
MLS
USA California Los Angeles Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste {lawstudies-mls:plural} in Los Angeles i USA 2019

En MLS er et juridisk studium uteksaminert program som kan være nyttig for å bidra til å øke et CV. En arbeidsgiver kan se at studenten er sannsynlig mer kunnskapsrik om hvordan næringen går etter at man har fullført disse avanserte studiene.

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Foruten å være hjemmet til den legendariske Hollywood, Los Angeles er den nest største byen i USA og den største i delstaten California. Byen har arrangert OL-spill to ganger før, og er delt inn i 80 distrikter og nabolag. Byen er hjem til tre offentlige universiteter og en rekke andre institusjoner.

{lawstudies-mls:plural} in Los Angeles i USA

Les mer Minimér

treff

Loyola Marymount University Online

Bli med på vår online Master of Tax Law (MT), rangert nr. 3 online skatte lov programmet i nasjonen basert på US News ... [+]

Bli med på vår online Master of Tax Law, rangert nr. 3 online skatte lov programmet i nasjonen basert på US News

Du vil utvide din ferdighet sett utover regnskap, få en grundig forståelse av skatterett og jobbe direkte med hengiven fakultet, inkludert noen av landets mest anerkjente skatterett professorer.

Dette selektive programmet gjør rigorøs skattelettopplæring tilgjengelig for studenter uten en juridisk grad. Dra nytte av et støttende fellesskap og praktiske læringsmuligheter - og oppgradere i så få som to år.

Raske fakta100% online24 totalt enheterBare 2 år å fullføre$ 44.400 estimert undervisningProgram høydepunkterNasjonalt anerkjent fakultet. Vårt fakultet inneholder noen av de mest akademisk respekterte skatteprofessorene i USA Praktisk skatteplanlegging ferdigheter. Lær å løse problemer, forskning skatterett, nøye lese vedtekter og primære kilder, og mer. Høy suksessrate. 90% av Graduate Tax Program-studentene finner skattemessige stillinger innen ni måneder etter opplæring. To fokusområder. Velg mellom Business Tax Planning og High Net Worth / Private Client.Karriereutsikt... [-]
USA Los Angeles
August 2019
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 år
Nettstudier
Les mer på norsk