Filter
MLS
USA Indiana Bloomington Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp {lawstudies-mls:plural} i Bloomington i USA 2019/2020

En MLS, også kjent som en Master of Science i juridiske studier, bidrar generelt til å gi studentene grunnlag for å forstå hvordan loven fungerer. Dette kurset kan vanligvis oppnås på relativt kort tid.

Studenter som forfølge en LLM (Master of Law) tilbringe ett til to år på å studere et bestemt område av loven. Deres avansert trening forbereder dem til å arbeide med spesialisering som internasjonal lov eller skatterett.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Bloomington Illinois er en flott by for høyere utdanning med et bredt spekter av institusjoner og en velbalansert rase makeup for befolkningen på over 75.000.

{lawstudies-mls:plural} i Bloomington i USA

Les mer Minimér

treff

Grader
Beliggenhet
USA
Indiana
Bloomington
Studietype
Pacing
Indiana University Maurer School of Law

Den MCL er et to-semester program som tilbyr internasjonale studenter uten en første grad i loven, men med juridisk erfaring eller en sterk interesse for å bli kjent med ... [+]

Master of Comparative Law (MCL)

Den MCL er et to-semester program som tilbyr internasjonale studenter uten en første grad i loven, men med juridisk erfaring eller en sterk interesse for å bli kjent med amerikansk lov og juridiske institusjoner. Gradskrav:

Fullfør minst 20 timer selvfølgelig kreditt;Fullfør ett studieår i bostedet i Law School;Fullfør B504 Innføring i amerikansk lov for 2 studiepoeng og B530 juridisk diskurs og skriving for 2 studiepoeng;Bære ikke mindre enn 8 timer selvfølgelig kreditt per semester;Opprettholder et kumulativt karakterpoeng gjennomsnitt på minst 3,0; ogFullfør gradskravene i ikke mer enn tre påfølgende semester.AdgangSøknadsprioritetsdatoer... [-]
USA Bloomington
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 semestre
Campus
Les mer på norsk