LAWSTUDIES.NO

Topp universiteter {lawstudies-mls:plural} in Luxembourg i Luxembourg 2019

MLS er en type utdannet grad i juridiske studier som ofte kan brukes til å supplere andre programmer som studentene kan studere. Dette kan være mer enn bare andre juridiske fag, da loven spiller en hånd i så mange forskjellige kategorier.

En LLM (Master of Laws) er en høyere grad for studenter som studerer lov. Det er vanligvis laget for advokat fagfolk og studenter som ønsker å tilegne seg kunnskap i et spesialisert lov felt som internasjonal eller skatterett.

Det offisielle navnet på landet er Storhertugdømmet Luxembourg. Det er funnet i Vest-Europa med tysk som offisielle språk. Landet har bare ett universitet: University of Luxembourg.

Luxembourg er en liten by og hovedstaden i Storhertugdømmet Luxembourg. Byen er et senter for utdanning som den har mange kjente utdanningsinstitusjoner som University of Luxembourg.

{lawstudies-mls:plural} in Luxembourg i Luxembourg

treff Filter

Master i europeiske juridiske studier

European Institute of Public Administration EIPA
Kombinert nett & campus Deltid 2 år September 2019 Luxembourg Luxembourg City

Master i europeiske juridiske studier - MELS Online er et 2-årig program for fagfolk som gir en omfattende forståelse av europeisk lov ved hjelp av en innovativ pedagogisk metode: ansikt til ansikt forelesninger levert over utvalgte helger i Luxembourg er kombinert med online opplæring og fjernundervisning . Programmet er tospråklig, engelsk