LAWSTUDIES

{lawstudies-mls:plural} i Europeisk rett 2020

Etter å ha oppnådd en bachelorgrad, kan du fremme din juridiske kompetanse ved å tjene en MLS, også kjent som en Master of Legal Studies. Dette alene gir deg ikke muligheten til å øve loven i Europa, men kan være et godt sted å starte.

Nærmere bestemt, hva er en MLS i europeisk lov? På enkelte skoler er dette programmet ment å forberede embetsmenn, advokater og andre juridiske eksperter for tjeneste i EU, mens andre programmer fokuserer på de juridiske strukturer mellom europeiske land og ikke-europeiske land. Noen kurs kan omfatte utenrikshandel, europeisk geopolitikk og internasjonal konkurranserett.

Tre ferdigheter du kan lære mens du forfølger denne graden, er leseforståelse, oppmerksomhet på detaljer og problemløsing. Lese forståelse og oppmerksomhet på detaljer er nyttige når man ser på kontrakter for å kjøpe et hjem eller andre store billettartikler. Problemløsing kan hjelpe deg med å bedre takle de daglige problemene.

Hvis du studerer på heltid uten avbrudd, kan en MLS ta ett år å tjene. Du kan velge å ta lengre tid, men dette vil påvirke prisen på graden din. For å spare penger, bør du vurdere å ta noen kurs på nettet og kjøpe brukte bøker.

Denne graden kan brukes som en stein for sysselsetting i internasjonale og europeiske selskaper, for eksempel handelsselskaper, lobbygrupper og humanitære organisasjoner. Innenfor disse og andre selskaper kan du søke etter jobbtitler som internasjonal juridisk konsulent, juridisk tilsynsrepresentant og EU-skattelovsmedlem. Jobber som dette kan bli funnet i flere land, så kast et bredt nettverk for å finne ønsket stilling.

Du kan tjene en europeisk lov grad i mange europeiske land. Dette gir deg et bredt spekter av alternativer, så bestem de kriteriene du mest vil se etter. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

1 Resultater i Europeisk rett Filter

Master i europeiske juridiske studier

European Institute of Public Administration EIPA
MLS
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Fransk
Kombinert nett & campus
Campus
Nettstudier

Master i europeiske juridiske studier - MELS Online er et 2-årig program for fagfolk som gir en omfattende forståelse av europeisk lov ved hjelp av en innovativ pedagogisk met ...

Les mer