Filter
MLS
Østerrike Studietype: Alle Pacing: Alle

Topp {lawstudies-mls:plural} i Østerrike 2019/2020

Studenter som ønsker å forfølge avanserte juridiske studier kan ha en Master of Science i Legal Studies, eller MLS. Fordi denne graden ikke nødvendigvis kreves for mange karriere, kan det skille seg ut på et CV og gi en kandidat en fordel over andre søkere.

En LLM kan du lovlig arbitrasje tussles i alle felt av karrieren spesialisering. En Master of Law gir vell av kunnskap, kan de fleste som oppgraderer fra denne graden spesialister på alle felt av juridiske forsvar.

Hvis du tenker på å fremme din utdanning i en institusjon, der faglig dyktighet er overholdt da Østerrike tilbyr det beste reisemålet. Disse institusjonene er forskningsbasert og dermed gjør elevene til å få ideer om hvordan løse virkelige problemer.

{lawstudies-mls:plural} i Østerrike

Les mer Minimér

treff

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Master of Legal Studies i European Business Law gir deg de ferdighetene som trengs for å kommunisere, administrere og lede mer effektivt på tvers av de kombinerte forretn ... [+]

Bygg broer mellom områdene lov og næringsliv

Med Master of Legal Studies, som er undervist på engelsk, tilbyr WU Executive Academy et deltidsprogram for nåværende og potensielle ledere uten en juridisk grad som jobber i et bredt spekter av næringer og / eller servicesektoren. Master of Legal Studies gir deltakerne den juridiske kompetansen som kreves for utøvende suksess i private, offentlige og ideelle organisasjoner i EU.

MålgruppenLedere som ofte må håndtere juridiske problemer i sitt daglige arbeidUtøvere fra juridiske avdelinger som har som mål å berike sin kunnskap i europeisk forretningslovHøye potensialer som søker å videreutvikle dyp kunnskap i forretningsretten... [-]
Østerrike Launceston
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
14 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Master of Legal Studies (MLS) er et ekstra yrkesrettet WU-universitetskursus rettet mot ikke-advokater i aktive eller potensielle lederstillinger av selskaper og organisa ... [+]

Juridisk kunnskap for ledere

Denne post-graduate ekstra-yrkesrettet masterprogrammet varer 15 måneder og gir deg en attraktiv og utfordrende kombinasjon av vitenskap og praksis. Fokuset på denne juridiske opplæringen ligger i grunnlaget for skatterett, arbeidsrett, selskapsrett, sivilrett, samt offentlig handelslov og europeisk lov.

I forgrunnen er det imidlertid ikke bare læring av disse juridiske fagene, men også opplæring av juridisk tenkning og juridisk arbeidsmetodikk, slik at du raskt kan gjøre deg kjent med juridiske problemer og juridiske problemer og behandle dem kritisk og spørre.

Spesiell oppmerksomhet til råd og kontraktdesign

Deltakerne får den juridiske kunnskapen som kreves for en vellykket leder i privat sektor, samt i offentlig sektor og ideelle organisasjoner. I tillegg læres analytiske ferdigheter og sosiale ferdigheter. I læreplanen, etter en innføring i lov og juridisk metode, er juridisk spesialisering innen skatterett, arbeidsrett, bedriftsrett, offentlig handelslov og europeisk lov, sivilrett, eiendomsrett og rettshåndhevelse.... [-]

Østerrike Launceston
Kontakt skolen
Tysk
Deltid
15 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk