MBA

Sjekk ut - Beste studieprogrammer MBAs

LLM

En Masters of Business Administration i Law grad gir en person de verktøyene de trenger for å lykkes i en verden av bedriftens prosessfullmektig. Fokus vil ligge på bedriftens kontrakter samt statsrett, folkerett, lovgivning, corporate finance og mange andre emner.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

MBA 2018

Les mer

MBA I Forretningsjuss

Birmingham Graduate School (MBA @ BGS from £2500!)
Campus Heltidsstudier Deltid 1 år August 2018 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Birmingham + 1 fler

Våre MBA i Business Law gir studentene en base kunnskap og forståelse av virksomheten og med evnen til å spesialisere i lov fag i andre periode. [+]

MBA @ BGS fra £ 2500

MBA i Business Law

&nbsp

Våre MBA i Business Law gir studentene en base kunnskap og forståelse av virksomheten og med evnen til å spesialisere i lov fag i andre periode. Det andre leddet vil gjøre studenter å få forståelsen av rettspraksis og teori innenfor næringslivet og evnen til å formulere både skriftlig og muntlig argumenter om aktuelle utstedte forretninger og jus.

MBA-programmet består av totalt åtte moduler hver fokuserer på forskjellige tema av virksomheten / ledelse med en internasjonal virksomhet orientering. Undervisning og læring av dette programmet er levert gjennom forelesninger, seminarer, opplæring, veiledning og selvstudium.Undervisning og læring på programmet er ytterligere berikes av det aktive forskning av staben, spesielt i den generelle områder av virksomheten og ledelsesteori. MBA-programmet er verdt totalt 180 studiepoeng. ... [-]