LSAT Test Forberedelseskurs

Generelt

Les mer om dette programmet på institusjonens nettsider

Programbeskrivelse

Forbereder du deg på Law School Admission Test (LSAT)?

Registrer deg for å ta en gratis diagnostisk test for å bestemme dine styrker og svakheter.

Score ditt beste! Snakk med våre utdannings- og karriererådgivere for å lære mer om våre online testforberedelseskurs, universitetsopptak og karriereveiledning.

Alle testforberedelseskurs inkluderer:

  • Videoleksjoner
  • Online studiemateriell
  • Flervalgspraksis stiller spørsmål ved banker
  • Live online klasser ledet av topp instruktører
  • Mock eksamener
  • Mobilapptilgang i mange tilfeller

Introduksjon

I nesten et tiår er Grace Education et digitalt senterinstitutt for fjernundervisning for studenter og fagpersoner som kombinerer opptakskonsultasjon og forberedelse til opptakseksamen for høyskole-, bedrifts- og forskerskole med arbeidsplasseringstjenester, karrierehåndteringsrådgivning og lederutvikling for å dyrke livslang akademisk progresjon og pågående profesjonell evolusjon.

Siden Grace Education grunnlagt i 2012, har hun samarbeidet med utmerkede LSAT-instruktører for å designe digitale, personlig tilpassede testforberedelseskurs for å styrke selvtilliten, forsterke strategiene for å ta test og forbedre resultatene dine.

Score ditt beste på LSAT med Grace

Som forberedelse til opptak til amerikanske og europeiske rettsskoleprogrammer, må søkere demonstrere visse kritiske lesinger, verbale resonnementer og analytisk tenkning målt ved den standardiserte testen: LSAT.

I tillegg til vår LSAT-testforberedelsescoaching, benytter mange av studentene oss også Grace Education college, business eller utdannelsesopplærere for å hjelpe med universitetsapplikasjoner og få inngang til svært selektive amerikanske, britiske og europeiske høyskoler og universiteter.

Med en suksessrate på 97% studentopptak siden grunnleggelsen i 2012, har Grace Education hjulpet hundrevis av søkere med å få opptak til prestisjetunge lovprogrammer ved Harvard, Yale, Stanford, Columbia og University of Pennsylvania for å nevne noen få.

Videre fortsetter mange av disse studentene å føre gode karrierer ved hjelp av trenere fra Grace Education Career and Leadership Institute.

pedagogikk

Grace konstruerer suksessen med velprøvde undervisningsmetoder

En elevs styrker og svakheter bestemmes av en diagnostisk test. Hans eller hennes læringsstil bestemmes også av en læringstest. Etter analyse pares studentene med en treningsforberedende coach som de vil organisere et skreddersydd og individuelt kurs for å forberede dem best på å score sitt aller beste på eksamen.

Eksempelbasert instruksjon, praksis-test-strategier, testsimuleringer og gjennomgang er kjernen i Grace Education undervisningsmetoder.

Studentene velger dag og tid for sine personlige en-til-en-kurs.

Fleksible betalingsplaner er tilgjengelige.

Vi er et av få firmaer som vurderer de geografiske levekostnadene i prisene våre for å gjøre våre programmer og tjenester tilgjengelige for alle studenter, uansett hvor de bor.

Uttalelser

Jeg syntes at Grace Education LSAT-kurset var flott. Jeg hadde en flott instruktør som visste hva hun gjorde og kunne lære metodikken effektivt. Kursmaterialene var gode fordi de ga mange spørsmål og praksisprøver som alle ble hentet fra tidligere LSAT. Gjennom leksjonene og gjennomgang på egenhånd ved hjelp av online studiemateriell, var jeg i stand til å øke poengene mine 18 poeng fra den aller første praksisprøven til min faktiske LSAT. Dette kurset ble anbefalt av meg av en rekke venner, og jeg var så glad for at jeg lyttet til dem. Siden jeg tok kurset, har jeg anbefalt det til en rekke personer som nå har meldt seg på timen, og jeg er positiv til at de heller ikke blir skuffet over kurset. ”Kimberly, USA

Grace Education LSAT forberedelseskurs fungerer. Enten du leter etter en stor poengsumforhøyelse eller bare prøver å få de siste poengene til å oppnå den ideelle poengsummen din, vil Grace Education kurset dekke deg. Materialets bredde og dybde er nøkkelen. Imidlertid er den unike organiseringen av reelle eksamensspørsmål, nettressurser og effektive instruktører det som virkelig får dette kurset til å fungere. Hvis du vil jobbe gjennom alle spørsmål som noensinne er publisert, er de alle i materialene. Men hvis du trenger å balansere skolearbeidet og dette kurset, gjør Grace Education sine leksjoner og leksemateriell all tiden du bruker mest effektivt. Den beste delen er at Grace Education tilnærming til ALLE spørsmålene er konsekvent, så når du målretter mot en spørsmålstype som utløser deg, øker ferdigheten din i alle spørsmålstypene. Jeg har hørt historier om instruktører fra andre testforberedelsesfirmaer som "lærer testen sammen med studentene" (skrekken!), Men Grace Education 's instruktører er ikke bare på topp, men de har gått gjennom intensiv trening og har tilgang til omfattende, pågående undervisningsressurser. ”Sunil, USA

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run.

Admissions consulting, university entrance exam preparation, employment placement services, career management & leadership training for the long run. Minimér