LAWSTUDIES.NO

Topp På nett LLMs i Underholdningslov 2019/2020

Den LL.M. (Master of Laws) er en internasjonalt anerkjent praktisk juridisk embetseksamen. En LL.M. styrke bare vanligvis ikke tillater en å praktisere lov, i de fleste tilfeller, LL.M.studenter må tjene en profesjonell grad

På nett LLM program i Underholdningslov

4 Resultater i Underholdningslov Filter

LLM i underholdningsloven

University of Westminster
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Underholdning er en stor del av livet globalt i mange former som musikk, film, media, sport og kunst. Det er en kombinasjon av samfunn, populærkultur og handel, og samspillet mellom disse med lov produserer et spennende, moderne kommersielt fag med eklektiske utfall. Det er et område dypt berørt av teknologiske fremskritt, samt tilpasning til virksomheten. Dette kurset kombinerer akademisk analyse og kommersiell praksis elementer av underholdningsloven fra et internasjonalt perspektiv.

Master of Laws (LLM) i media

KNect365 Learning
Nettstudier Deltid 15 - 24 måneder Kontakt skolen Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London

Utvikle dyptgående og praktisk kunnskap om medie- og underholdningsrett. Lær om medie- og underholdningskontrakter, sportslov, immaterielle rettigheter og mye mer fra ledende utøvere og akademikere.

LL.M. in Entertainment, Art & Sports Law

University of Miami School of Law
Campus Heltid studier Deltid September 2019 USA Tampa

Master of Laws (LLM) - Underholdning

Loyola Law School
Campus Heltid studier 1 år Kontakt skolen USA Los Angeles

I tillegg tilbyr Loyolas Fashion Law Project unike symposier, sjeldne næringsnettverksmuligheter og en cache av moteforretningskurs. Også klasser som Introduksjon til Forhandlinger og Retten til Offentliggjøring forbereder studentene på viktige spørsmål om sportsledelse.