LAWSTUDIES.NO

Topp Deltid LLMs i Minnesota og USA 2019

The Master of Laws grad kjent som LL.M., er en avansert utdannet jurist. Kandidater ofte allerede har en første grad i jus og er interessert i å fremme sine studier av loven. Opparbeidelse av en LL.M. har en rekke klare fordeler.

En LLM er et praktisk juridisk embetseksamen som er forfulgt av studenter som ønsker å spesialisere seg i et bestemt område av loven. Nyutdannede med dette spesialisert opplæring er ofte kvalifisert til å arbeide i globale juridiske miljøer.

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Deltid LLM grad i Minnesota i USA

treff Filter

LLM i amerikanske juridiske studier

Vermont Law School
Campus Heltid studier Deltid September 2019 USA Royalton

Designet for studenter som har oppnådd en jurist utenfor USA, den LLM i amerikanske Legal Studies forbereder studentene på bar passasje og karriereutvikling.

LLM i miljørett

Vermont Law School
Campus Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 5 år September 2019 USA Royalton + 2 fler

Post-JD studenter finner enestående muligheter for intensive studier i Vermont Law School er Masters of Laws (LLM) programmer.