LAWSTUDIES

LLMs i East Lansing i USA 2021

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

East Lansing, er Michigan kjent for en av de beste universitetene i USA, Michigan State University. På grunn av dette, er byens sentrum distrikt i hovedsak består av student nabolag.

LLMs i East Lansing i USA

treff Filter

Intellectual Property, Information & Communications Law Graduate Programs

Michigan State University College of Law
LLM
sep. 2021
Engelsk

Enten du er advokat eller profesjonell innen et annet felt, driver teknologisk innovasjon virksomheten din. Vårt unike program for intellektuell eiendom, informasjon og kommun ...

Les mer

MSU Laws globale matlovsprogram

Michigan State University College of Law
LLM
sep. 2021
Engelsk

Etablert i 2011, fortsetter Michigan State University (MSU) College of Laws globale matlovsprogram jordtilskuddstradisjonen for tverrfaglig utdanning for å forberede ledere på ...

Les mer