LAWSTUDIES.NO

Topp LLMs i Jacksonville i USA 2019/2020

LLM eller Master of Laws gir en innføring i nye områder av interesse for dem, samt muligheten til å ytterligere spesialisere seg i sine nåværende områder av praksis og er vanligvis begrenset til de som oppnådde ære status i sine tidligere juridikum.

En LLM (Master of Laws) er en høyere grad for studenter som studerer lov. Det er vanligvis laget for advokat fagfolk og studenter som ønsker å tilegne seg kunnskap i et spesialisert lov felt som internasjonal eller skatterett.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Vanligvis tilnavnet "j-ville," byen Jacksonville er den mest folkerike i delstaten Florida. Det har fått sitt navn til ære for den sjuende president i USA, Andrew Jackson. Det vert flere institusjoner, inkludert et statlig universitet som tilbyr master-og doktorgradsprogrammer.

LLMs i Jacksonville i USA

treff Filter

Online generell lov studerer LL.M.

Florida Coastal School of Law
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen USA Jacksonville + 1 fler

Coastal Law LL.M. i generell lov Studies er et nettbasert program åpent for alle med en lov grad, herunder internasjonale og amerikanske advokater.

Online logistikk og transport LL.M. program

Florida Coastal School of Law
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 2 år Kontakt skolen USA Jacksonville + 1 fler

Kurs i enten 24-kreditt LL.M. program eller 12-kreditt Certificate Program omfatter praktisk, “hands-on” opplæring i følgende områder: global risiko compliance, entreprenørferdigheter (både nasjonale og internasjonale), personalsaker og arbeidsforhold, internasjonal handel og forretningstransaksjoner, bøter og straff , transport forsikring, sjørett og lastebil, jernbane og luftfart ansvar og rettssaker.

LL.M. (LL.M.) i amerikansk lov online

Florida Coastal School of Law
Nettstudier Heltid studier Deltid 1 - 3 år Kontakt skolen USA Jacksonville + 1 fler

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) Det var den første loven skolen i USA for å tilby en L.LM. (Master) i lov USA fullt på nettet. Ved hjelp av den nyeste læring teknologier, kan elevene lytte til forhåndsinnspilte klasser når det passer dem.