LAWSTUDIES

Fjernundervisning LLMs i Jacksonville om USA 2021

LL.M. programmer varierer i lengde, verdi og mengde. Det vanlige programmet er ett års fulltids artikkel eller to til tre år på deltid. Studentene ofte tar sine kurs til enten spesialisere seg i et bestemt felt, for eksempel internasjonal lov, eller lage en tilpasset studium som passer deres personlige interesser eller profesjonelle behov.

Selv om min delta fjernundervisning klasser på nettet, flere universiteter holder oppstart på flere steder. Du kan også slutte å ta klasser for mange uker i løpet av året uten uttak og uten å kaste dine studielån i tilbakebetaling. Det er et sterkt argument mange mennesker ser på når du melde deg på fjernundervisning klasser.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Vanligvis tilnavnet "j-ville," byen Jacksonville er den mest folkerike i delstaten Florida. Det har fått sitt navn til ære for den sjuende president i USA, Andrew Jackson. Det vert flere institusjoner, inkludert et statlig universitet som tilbyr master-og doktorgradsprogrammer.

Fjernundervisning LLM program i Jacksonville i USA

3 Resultater i Master, Jacksonville, Fjernundervisning Filter

LL.M. (LL.M.) i amerikansk lov online

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) Det var den første loven skolen i USA for å tilby en L.LM. (Master) i lov USA fullt på nettet. Ved hjelp av den nyeste læring tekno ...

Les mer

Online logistikk og transport LL.M. program

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Kurs i enten 24-kreditt LL.M. program eller 12-kreditt Certificate Program omfatter praktisk, “hands-on” opplæring i følgende områder: global risiko compliance, entreprenørfer ...

Les mer

Online generell lov studerer LL.M.

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Coastal Law LL.M. i generell lov Studies er et nettbasert program åpent for alle med en lov grad, herunder internasjonale og amerikanske advokater.

Les mer