LAWSTUDIES

Deltid LLMs i Jacksonville og USA 2021

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Vanligvis tilnavnet "j-ville," byen Jacksonville er den mest folkerike i delstaten Florida. Det har fått sitt navn til ære for den sjuende president i USA, Andrew Jackson. Det vert flere institusjoner, inkludert et statlig universitet som tilbyr master-og doktorgradsprogrammer.

Deltid LLM program i Jacksonville i USA

treff Filter

LL.M. (LL.M.) i amerikansk lov online

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) Det var den første loven skolen i USA for å tilby en L.LM. (Master) i lov USA fullt på nettet. Ved hjelp av den nyeste læring tekno ...

Les mer

Online logistikk og transport LL.M. program

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Kurs i enten 24-kreditt LL.M. program eller 12-kreditt Certificate Program omfatter praktisk, “hands-on” opplæring i følgende områder: global risiko compliance, entreprenørfer ...

Les mer

Online generell lov studerer LL.M.

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Coastal Law LL.M. i generell lov Studies er et nettbasert program åpent for alle med en lov grad, herunder internasjonale og amerikanske advokater.

Les mer