LAWSTUDIES

Deltid LLMs i Jacksonville og USA 2020

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Vanligvis tilnavnet "j-ville," byen Jacksonville er den mest folkerike i delstaten Florida. Det har fått sitt navn til ære for den sjuende president i USA, Andrew Jackson. Det vert flere institusjoner, inkludert et statlig universitet som tilbyr master-og doktorgradsprogrammer.

Deltid LLM program i Jacksonville i USA

treff Filter

LL.M. (LL.M.) i amerikansk lov online

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Florida Coastal School of Law (Coastal Law) Det var den første loven skolen i USA for å tilby en L.LM. (Master) i lov USA fullt på nettet. Ved hjelp av den nyeste læring tekno ...

Les mer

Online generell lov studerer LL.M.

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Coastal Law LL.M. i generell lov Studies er et nettbasert program åpent for alle med en lov grad, herunder internasjonale og amerikanske advokater.

Les mer

Online logistikk og transport LL.M. program

Florida Coastal School of Law
LLM
<
Heltid studier
<
Deltid
Engelsk
Nettstudier

Kurs i enten 24-kreditt LL.M. program eller 12-kreditt Certificate Program omfatter praktisk, “hands-on” opplæring i følgende områder: global risiko compliance, entreprenørfer ...

Les mer