LAWSTUDIES.NO

Topp universiteter LLMs i Indiana i USA 2019/2020

Den LLM eller Master of Laws er en internasjonalt anerkjent videreutdanning grad i lov. LLM programmene er vanligvis åpne for de som først har oppnådd en grad i lov.

En LLM er et praktisk program for jusstudenter som ønsker videregående opplæring og kunnskap i et bestemt område. Spesialisering områder kan omfatte forretningsjuss, økonomi, menneskerettigheter, skatterett og internasjonal forretningsjuss.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

LLMs i Indiana i USA

treff Filter

LL.M. i seks spesialiteter

Indiana University Robert H. McKinney School of Law
Campus Heltid studier Deltid Januar 2020 USA Indianapolis

Når du er klar til å ta det neste trinnet i din juridiske karriere, kan en Master of Laws (LL.M.) grad fra IU McKinney School of Law hjelpe.

Master of Laws (LLM)

Indiana University Maurer School of Law
Campus Heltid studier 2 semestre Januar 2020 USA Bloomington

LL.M. Programmet er designet for internasjonale studenter med en første grad i loven. Programmet krever minst to semestre av heltidsstudie i bostedet. I tillegg til den tradisjonelle LLM, inkluderer graden opsjoner en LLM med avhandling, for studenter interessert i faglig juridisk skriving, og en rekke LLM spesialiseringer, for studenter interessert i et bestemt juridisk område.