LAWSTUDIES.NO

Topp universiteter LLMs i Cambridge i USA 2019/2020

Jusstudiet nyutdannede og advokater rutinemessig gjelder en LL.M. å få kompetanse på et spesialisert område av loven, for eksempel skatterett eller folkeretten, eller for å flytte fra en praksis område til et annet.

En LLM (Master of Law) er en avansert jurist som hjelper forberede studentene med spesialisert juridisk opplæring. Undervisnings ofte kombinerer forskning, kurs, og en avhandling. LLM programmer ofte ta ett til to år å fullføre.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Cambridge by i Massachusetts er oppkalt etter University of Cambridge i England. Den har to av verdens mest akkrediterte universiteter. Det er sterkt kjent for sine akademiske bestrebelser med mange høyskoler og universiteter.

LLMs i Cambridge i USA

treff Filter

LL.M. i internasjonale menneskerettigheter program

Cambridge Graduate University
Campus September 2019 USA Cambridge

The Masters of Law i International Human Rights Law Programmet er utformet slik at studentene til å danne en avansert begrepsmessig forståelse av internasjonal lov om å fremme og

LL.M., djs, og ph.d., i lover og retningslinjer som profesjonelle sertifikater

Cambridge Graduate University
Campus September 2019 USA Cambridge

Cambridge Graduate University College of Law, personvern og globale studier har en enestående faglig program, og tilbyr rett og politikk Masters og doktorgrader - LL.M., Masters i